Waze versus GPS

Am avut instalat Waze pe vremea cand aveam net nelimitat de la Vodafone, acum merg cu GPS-ul meu demodat pentru ca nu mai am net pe telefon. Oare cum ar fi daca Waze asta ar merge si offline? Am inteles ca este posibilitatea asta, doar ca eu nu o stiu. Ce pierzi offline? Pai informatiile din trafic, evident. In schimb ai putea merge linistit ca si cum ai avea un GPS banal la bordul masinii. Cum fac eu sa mearga Waze fara conexiune la internet?

Waze versus GPS

Cautan d pe net solutii am gasit varianta asta: intri pe Waze cand ai internet si iti alegi o ruta/traseu! Apesi Go Now si apoi asta e! Unii zic ca merge, ma intreb daca nu e un fel de Google Maps offline, care si el e cam limitat la cat de mare e regiunea salvata in cache. Zic eu ca mai bine cauti aplicatii car emerg de la inceput offline, asta e solutia corecta. Tii Waze doar pentru cand ai net, ca te anunta cand sunt ambuteiaje si evident politai prin zona cu radarul pregatit sa te inhate la o depasire de viteza.

Din pacate Waze nu ofera si varianta offline, adica te bazezi doar pe telefon si pe noroc, daca ai ramas fara net. Evident ca cei cu abonament nu au probleme, pentru ca cei de la cartela au sansa sa ramana fara acei GB mai repede decat e cazul. Dezavantajul unui GPS? Pai daca ai unul ca al meu, JOY parca ii zice – nu prea ai acces la hartile mai noi, asa ca risti sa o iei pe sens interzis si sa o cam sfeclesti!

gps

Waze versus GPS

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.