Windows 7 versus Windows 10

Recunosc ca nu am avut instalat Windows 7, am stat cat s-a putut pe XP, am sarit cumva peste Windows Vista si am ajuns direct la Windows 8.1 de care sa zic asa am fost multumit si cand m-a obligat nea Bill Gates am trecut la Windows 10. Am scris de nenumarate ori despre faptul ca ma supara modul de abordare a celor de la Microsoft in ceea ce priveste sistemele de operare, pentru ca DA, poate fi ok sa nu mai acorzi suport, dar nu e la fel de ok sa ma obligi sa cumpar licenta dupa licenta, pentru ca asa vrei tu.

Windows 7 versus Windows 10

Toti cei care au avut Windows 7 spun ca era super OK, ca era cel mai dintre cele mai sisteme de operare, pana cand update dupa update a ajuns sa nu mai mearga, pentru ca nu-i asa, an de an Microsoft scotea noi sisteme de operare, din care scotea cate ceva ca sa-ti transforme mai apoi calculatorul in tableta. Stai sa vezi cum o sa fie cand majoritatea laptopurilor vor avea ecran tactil. Cu o mana pe tastatura si cu una pe ecran!

Nu ma plang de Windows 10, dupa ce am trecut la SSD si la multi GB de RAM merge cat de cat onorabil, pentru ca daca pe partea de browsing merge ok, la FaceBook e deja lent. Mai trebuie ceva RAM, procesor i9?

Tot mai des apar intrebari de genul: merge greu FaceBook-ul, sau Chrome nu se incarca rapid, ce sa fac? Pai ce sa faci? Sa-ti reinstalezi mereu o versiune proaspata de Windows, pentru ca nu stiu cum face sistemul asta de operare de e mereu „plin”. Degeaba dezinstalezi nu stiu ce aplicatie, stergi cache-ul si mai stiu eu ce metode, oricum Windows-ul tau se va misca greoi, asta e. Ma tot gandesc sa trec la ceva bazat pe Linux, ca pana la urma nu mai fac nimic altceva pe PC in afara de browsing si blogging. Asa ca la ce bun un atat de sofisticat sistem de operare?

Windows 7

Windows 7 versus Windows 10

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.