YouTuberi celebri

Nu stiu cum se face dar mereu aud ca Dana Budeanu este celebra, desi culme anu mai apare la TV de ceva vreme, iar canalul ei e in continua cadere. Cel putin asa ne spun cei de la Social Blade, unde figureaza cu doua canale, unul abandonat de aproape 3 ani si cu mai noul Verdict. Primul nu a avut cine stie ce succes, al doilea se pare ca i-a adus ceva venituri, care daca le impartim la intreaga echipa de productie nu inseamna mare lucru, dar sunt niste bani care vin si nu pleaca.

YouTuberi celebri

Azi am ales sa vorbim despre Dana Budeanu, desi evident puteam alege oricare alt vlogger, situatia este cam tot aia. Important este sa ajungi viral, iar ea a reusit cu ajutorul Pro TV-ului. In general aparitiile im media clasica te ridica repede, dar ai sanse sa pici in dizgratie la fel de repede. Cat casiga Dana Budeanu pe YouTube? Pai incepand de la cateva mii de euro pe an si daca ar avea un public din SUA, ar putea ajunge la 100 de mii de dolari pe an! Nu e cazul, dar e bine s astiti.

Asa cum se vede din graficul de mai jos, numarul de noi fani est ein cadere libera, desi se mentine la un numar acceptabil fata de contentul afisat. Nu stiu cati se mai uita la un clip de-al ei azi. Din cei 243 d emii de abonati – care cred ca au uitat ca exista si varianta sa te dezabonezi! – reuseste sa adune in zilele bune si peste o suta de mii de vizualizari. Semn ca inca functioneaza clopotelul si titlurile ei sunt inca atractive. Pana cand? Lasa-ma sa ghicesc? Maxim doi ani, daca nu intervine o schimbare in modul de prezentare.

Pot spune ca inca Dana Budeanu este pe val, 100 de mii de vizualizari nu e tocmai putin, desi raportat la numarul de abonati inseamna cam 1/3. La cele 49 de kilograme ale ei e super de bine! Cate kilograme spuneai ca ai cucoana? Cica 49, desi la ce inaltime are ar putea fi multe – se pun tocurile sau nu la calculul IMC-ului? O gluma gratuita de final, evident. Habar nu am ce inaltime are Dana Budeanu, de la 1 metru in sus cu siguranta!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.