Zi sincer, ti-ai luat azi pastilele?

Ma uit la unii care zilnic fac cate un video in direct pe FaceBook, live cum se zice in termeni de Social Media. Astia sigur si-au luat pastilele sau au uitat? Am vazut oameni intrand in panica ca nu au internet si nu pot sa-si acceseseze contul, vad zilnic la birou cum stau toti cu nasul in telefon in pauza de masa, pe strada la fel, zici ca suntem in Matrix si ca serviciul lor e sa stea conectati la retelele de Social Media toata ziua. Ma mir ca nu dorm tot virtual, ca deja restul nu se mai face traditional ci virtual.

Zi sincer, ti-ai luat azi pastilele?

Au aparut tot felul de meserii noi, de exemplu postac pe FaceBook, bine banuiesc ca nu asta e termenul folosit de ei, dar pana la urma tot aia fac, posteaza si distribuie pe retelele de socializare. Ba mai mult, desi este ilegal – se vand pagini si conturi de FaceBook. Culmea ca se si cumpara, adica nu e o chestie care are doar partea de oferta, este si cerere.

Eu unul m-as angaja postac pe FaceBook la partide, as avea de munca toata ziua, ca vorba aia, poti sa razi de toti, deci carne de tun este, dar da cineva 2000 de euro pe luna pentru asta? Daca DA, sa ma caute ca sunt disponibil. Pot munci si in doua schimburi, unul la tine si unul la concurenta, ca sa fie echitate. Daca vrei exclusivitate ar trebui un contract cu ceva clauze, iar banii ar trebui sa-mi asigure o croaziera cu familia la fiecare trei sau patru luni. Nici nu stii ce-mi place pe vapor!

facebook si dependenta de internet

Dependenta de FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.