Zoso o da iar in bara

Asa ca de obicei, cand nu am ce face rasfoiesc internetul, ajung la Zoso si mai gasesc cate o trasnaie, asta cand nu gasesc doua sau mai multe intr-o singura zi. Acum gasii doua, prima peste care trc mai reped este tema lui preferata: cum sa injuri in online! Iti dai seama ce tema a gasit omul sa abordeze? Bun, trecep este asta ca si eu cate ineptii scot zilnic pe blog, daca ma lua cineva la puricat nu mai gaseam iesirea. Dar cea mai interesanta boroboata e aia cu pretul la capsuni si capsunarii romani.

Zoso o da iar in bara, vinde capsuni la gradinar

Asa, ca sa nu o mai lungesc prea mult, a aflat Zoso ca in Spania capsunile sunt 9€ kilogramul, la noi insa in Germania gasesti lejer cu 1,99 la 500 de grame, maxim 3,20 tot la jumatate de kilogram. Dar na, el ne zice ca a vazut pe un grup de romani din Strasbourg. Asa o fi, ca nu am fost sa verific in capitala Europei, dar in general pretul capsunilor nu depasteste 6 sau 7 euro pe kilogram in marile orase europene. Nu prea stiu cat o r fi la noi, mai ales ca nu prea e sezonul la capsuni acum, nu-i asa?

Nu aici am vrut sa ajung insa, ci la calculul sau legat de cat sunt platiti capsunarii, ca si cum ar fi direct proportional cu pretul. NU nene, pretul la capsuni e dat de alt echeltuieli, nu de cat costa culesul. Ca nu vorbim de fructele de padure culese pe marginea drumului in zona Brasovului. Dar n-ai cu cine ma, n-ai cu cine si asta e!

UpDate: scuzele de rigoare, articolul e scris de Fluture, care nu stiu cine e. Am incheiat citatul!

căpșuni

Zoso o da iar în bara, vinde căpșuni la grădinar

 

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.