Analiza Zoso.ro cu Alexa.com Free

Azi iar am inversat ziua cu noaptea, asa ca la ora 3 scriu despre Zoso.ro si ce am descoperit cu Alexa.com in varianta Free. Evident ca stiu ca datele nu sunt corecte, cel putin daca nu ai inscris site-ul pe Alexa. Deci hai sa vedem ce ne spune despre trafic: ca doar 1,9% din acel trafic urias al site-ului Zoso.ro vine din cautari organice. Asadar e clar de ce nu gasesti mai niciodata site-ul cand cauti ceva care nu e legat de numele lui Vali Petcu. Ne-am lamurit. Eu pe de alta parte caut sa am trafic organic, iar aici daca cifrele ar fi exacte, eu am dublu fata de site-ul analizat.

Analiza Zoso.ro cu Alexa.com Free

Mai amuzant mi s-a parut blogul lui Cetin, care e listat cu zero trafic organic. Nu cred, pana la urma si la mine zice Alexa ca am 1 cititor pe zi si eu am peste 1000 organici. Teoretic mai bine studiez site-ul lui NwRadu, aflu mai multe chestii interesante. Sunt insa in cautarea unor bloguri bune, unde ai ce citi nu doar barfe pe care le pot discuta oricand cu vecina de la sase.

Acum pe bune, chiar nu scrie nimeni ceva interesant in toata blogosfera asta romaneasca? Nu vreau sa citesc chestii motivationale, sunt destul de motivat. Nu vreau sa citesc despre țoale, deja dau de pomana si am exact ce am nevoie si cred ca e super ok ce am [ ultimul tricou de la Emitares m-a lasat fara 50 de euro in portofel / pe card! ]. Nu vreau politica, vreau ceva de viata, captivant. Nu vreau sa aflu cum sa slabesc, cum sa nu am riduri, cum sa nu chelesc – am par sa dau si la altii!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.