Zoso se plange iar, de data asta pe YouTube

V-am obisnuit deja cu recenziile la blogurile romanesti, adica la a lui Zoso, ca doar pe el ma uit mai des. Omul are o problema, nu-l apreciaza lumea – in afara de aia 1 milion de urmartori lunar. Dar e prea putin, nu ies bani suficienti, pentru ca uite – YouTube sunt bulangii. Nu-i monetizeaza toate clipurile, platesc slab spre slabut, iar el are nevoie de bani. Ii vand un pont, GRATIS: AdSense plateste bine pe bloguri, CPC 25 de centi mediu, azi maxim pe un site am avut 60 de centi pe click. Nu e rau, ca medie sic eu. Sa fi avut eu milionul de cititori, eram mai ceva ca Bill Gates.

Zoso se plange iar, de data asta pe YouTube

La clipul cu perle de la BAC a strans 2.850 vizualizari de la 3.960 de urmaritori.  A mai luat 123 e like-uri – am aflat ca exista si fi-miu la Zoso – dar a luat si 5 dislike-uri. NA, nu e toata lumea dispusa sa dea like. Cine asculta ce zice el? Pai unul comenteaza: am dat BAC_ul anul trecut. Ok, asta e publicul. Probabil blogger de succes si asta.

Mi-a afisat si alt clip la recomandate, ceva legat de dropshipping – aici Alex a pus botul, visa sa faca o gramada de bani – dar ce ne spune el de fapt? A, ca schemele alea prin care iti vand cursuri de imbogatire pe internet, sunt o fraiereala la maxim. Asa, cam tarziu a aflat omul meu ca e asa. Eu stiam de cand le-am vazut prima data, acum 100 de ani. In rest ma si miram sa nu pomeneasca de un tampitel, de la Siboi parca.

Lasand la o parte asta cu clipurile, revenim la problema lui Zoso: nu-l apreciaza lumea si uite ca el pierde mereu bani. Stii cati pierde? Cati nu stii sa numeri. Asa ma plangeam si eu acum 6 -7 ani, uite ma cat pierd la schimbul valutar, uite ca aia de la GoDaddy ma usuca cu pretul lor la domenii – am 100, fa si matale socoteala, am si .online la 50 de dolari bucata, asta e viata de antreprenor online. A, ca se putea mai bine? Desigur, dar mai trebuia si ceva in plus de la mine. Minte cumva?

dropshipping

Zoso se plânge iar, de data asta pe YouTube

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.