Zoso versus Clotilde Armand

Azi am mai aflat un a de la Zoso, precum ca madame Clotilde Armand i-a furat stirea si nu a citat sursa, madame a adaugat la ea pe FaceBook ca a aflat stirea despre doamna premier Dancila si site-ul ei mort de prin 2014, asa ca acum cand cauti dăncilă romarg nu-l mai gasesti pe cel mai mare blogger de Romania pe prima pozitie, cu pe cei de la ziare, ca au ei rank-ing mai bun sau ma rog, pile la Google! Asa e viata, madame Clotilde a citat sursa ei de incredere, dar Zoso a uitat sa-si remodeleze articolul la adresa ei!

Zoso versus Clotilde Armand

Stii ce-mi place mie la Zoso asta? Ca ma citeste macar odata pe saptamana, avantaj el, eu ma uit dupa stiri la el zilnic, dar gasesc ceva de interes odata pe luna [ era o melodie, odata pe luna s’avem o viata mai buna … ]. DA, recunosc ca citesc blogul lui Zoso, ca si pe cel a lui Cetin si NwRadu, pentru ca ei sunt cu bunghiul pe stiri din astea mai ciudate, iar eu pac, la Razboiul ca mister Agamemnon Dandanache.

Lasand la o parte melodia de La Familia, ideea cu a smangli stiri despre dancila romarg mi se pare puerila. De ce? Pai nu ai cum sa iei stiri de genul asta d ela nimeni, sursa este de fapt portalul just.ro, unde minune, cautand dosarul nu-l mai gasesti [ 26067/3/2019 ] poate ca s-a si judecat – fiind vorba de o ordonanta presedentiala, care se judeca in regim urgent – deci de ce nu mai exista date despre proces, habar nu am, cert este ca am luat poza de pe site-ul lui Zoso, fara sa pun link! Asa e unii, nasparlii!

La final ce aflam sau ce stim? Ca in dosarul dăncilă romarg doamna premier isi va recapata domeniul – daca nu se gaseste o cucoana cu acelasi nume si mana in mana cu aia de l-au luat initial, ceea ce ar fi haios! Hai ca am dat si eu stirea, sa vedem o cauta cineva?

dancila romarg

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.