Zoso versus Money Channel

Am cam luat pauza de la barfe, asa ca dupa ce am scris despre Andrei Șelaru, ce subiect mai facil puteam sa abordez decat bloggerul Zoso? Uite asa am ajuns sa aflu ca a fost invitat la The Money Channel, ba chiar si la televizor. Problema este unsa ce-i raspund redactorii nu ce se lauda el pe blog. Am inteles ca i-a luat si interviu lui Traian Basescu, asta chiar pare a fi o mare realizare. Unde ai mai vazut tu blogger sa faca asta in Romania? Eu i-am luat un interviu lui Ala Mandacanu, conteaza? Asta e viata, numai unul e Vali Petcu.

Zoso versus Money Channel

Pe blogul lui a disparut inregistrarea [ daca a fost vreodata ] si postarea din 2008 are exact 255 vizualizari [ cu a mea cu tot de 3 ori! ] si are si 46 de comantarii. Adica pot sa zic ca a fost un real succes si de interes mare. Cum a ajuns Zoso aka Vali Petcu la Money Channel? Simplu, in 2008 era cel mai cunoscut blogger de la noi, ceea ce nu-i putin pentru ce era blogul acum 12 ani. Iti dai seama ca eu nu am ani de viata cati au trecut de atunci.

Vrei sa-l vezi si tu pe Zoso la Money Channel si sa-ti faci o parere? Nu am gasit video, asa ca ma iau dupa comentarii si dupa ce au zis oamenii aia de facura emisiunea. In afara de impresii despre cuma rata, nimic. Culmea stiti care este? Ca oricum aproape nimeni nu stie care este numele real al lui Zoso, ai zice ca e un fel de Carla’s Dreams al internetului. Ce o fi vrut sa vada Radu Soviani la el sincer nu stiu, dar omul a fost sincer: am intrebat care-i cel mai cunoscut din cartier. Hai ca nici despre el nu se vorbeste asa de mult ca despre Zoso, dovada sunt cautarile pe net, asa tind sa-i dau dreptate lui.

Mi s-a parut amuzant raspunsul dat de Radu Soviani lui Zoso pe blogul sau, nu-l redau eu aici ca sa va fac sa cautati singuri si sa aflati despre ce scriu [ era sa zic vorbesc ]. Mi se pare relevanta treaba, avand in vedere ca pe vremea aia eu faceam site-uri in HTML si ma straduiam sa nu mai stiu eu ce, ca e mult de atunci. Parca tin minte ca incercam ceva legat de AdSense [ lansat pentru cine nu stie prin 2003, iar eu scriu balarii de prin 2005].

Daca ma ducea capul sa-mi fac blogul asta de atunci, uite cum aveam eu 15 ani de online pe e4RO. Dar nu m-a dus, dupa etapa de site-uri facute de mine, am trecut la alea gratis, cel mai rau imi pare de un forum facut pe 0x, ala mergea de rupea, dar na, atata minte am avut, asta am acum.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.