Zosolino pe WikiPedia

M-am trezit eu asa de dimineata si cautan un subiect mai aiuristic de scris, am dat peste discutia asta pe WikiPedia. Mi-am pierdut 30 de minute din viata sa o parcurg, un mic istoric a lui Zosolino pe site-ul numit Wiki. Teoretic totul se reduce la discutii de genul celor obisnuite pe blogul lui Zoso, atacuri la persoana si promovarea propriului site. Nimic nou sub soare. Amuzant mi s-a parut ideea cu Soupster, un nume de utilizator fain de altfel. A, ma intrebi de ce am redeschis subiectul? Pai din lipsa de ocupatie si mai ales pentru ca m-a muscat putin pe SeoPedia, zic sa-i intorc favorul!

Zosolino pe WikiPedia

Oricum chestiile sunt vechi, dar mi-a placut sa aflu ca Zosolino nu s-a schimbat, ceea ce e bine. Imi plac oamenii consecventi, asa cum se vede aici, unde tot stergea avertismentele primite de la moderatorii WikiPedia. Asa e el, nu-i place sa se scrie de rau despre el pe net, mai ales pe WikiPedia. Bine, nici pe bloguri nu prea agreaza ideea, dar nu poti astupa gura lumii, mai ales cand nu are altceva mai bun de facut.

Uite asa l-am descoperit pe Zosolino mai intai pe SeoPedia, apoi pe WikiPeida, poate ca o mai fi si pe alte pedii, ca lumea asta e asa de mare ca poate maine iau si eu RoPedia, ca sa fie acolo la palmares, daca nu e liber pun e4 ala aiuristic in fata si gata.

Am vazut ca are ciuda pe cei de la Reddit – nu zic ca nu e pe drept, nici mie nu-mi prea plac avand in vedere ca m-au cam dat afara din primele doua secunde, asa fara drept de replica. Na, pot sa-mi fac un user nou si sa o iau de la inceput, dar ce rost ar avea? Nu mai bine imi fac eu un subreddit cu 1 membru? Scopul? Sa nu te citeasca nimeni! Sa ramai un anonmi notoriu!

Zosolino pe WikiPedia

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.