100 de articole in mai putin de o luna

Luna asta am fost productiv, am scris deja 100 de articole si inca luna mai nu s-a terminat. Daca o tin tot asa sper sa ajung repede la cele 2000 de articole unice pe care mi le-am propus pentru anul asta. E drept ca echipa noastra s-a marit suficient de mult ca sa ne atingem obiectivul pana la inceputul toamnei. Traficul s-a dublat si el, dar inca nu suficient ca sa putem spune ca am atins obiectivul. Mai am de lucru si la trecerea totala la HTTPS, dar aici e vorba doar de lene, pana la urma tot ce am de facut este sa adaug un “S” la toate articolele ramase pe HTTP.

100 de articole in mai putin de o luna

Lucrez continuu la imbunatatirea metricilor site-ului nostru, dar cum nu ma prea pricep, merg inca pe bajbaite. Veniturile si-au mai revenit, au mai reaparut si clientii vechi la categoria vreau sa platesc, deci luna mai este mai buna per total decat luna precedenta. Totusi suntem departe de luna februarie, care fie vorba intre noi, a fost cea mai buna de anul acesta.

Deasemenea am inceprcat sa vad daca imi iese ceva si din afiliere, am cateva idei si le pun azi in aplicare. Nu-mi fac mari sperante, am mai incercat eu treaba asta dar mi s-a parut prea mare efortul raportat la castiguri. Prea mult content pentru cateva vanzari, comisioane mici si mai ales timpul de valabilitate a revenirilor mult prea mic. Oricum daca tot am conturile de afiliere deschise, nu strica sa mai tatonez piata cate putin, orice venit in plus se aduna, deci e spre binele meu.

joburi

100 de articole în mai putin de o luna

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.