Inca 5 zile pana la Revelion

Chiar daca nu as vrea eu tot vine Revelionul si inevitabil trecem in 2020, an care sper eu sa fie mai bun decat precedentul. Ce mai pot face in cinci zile ca sa rotunjesc veniturile? Teoretic trebuia sa am o serie de articole ever green pentru perioada asta a anului pe care sa le distribui la cei 200.000 de romani pe care i-am adunat pe FaceBook. Doare ca asta zic la fiecare final de an, dar nu ma pregatesc niciodata din timp. Iar asta se vede in rezultatele financiare din decembrie. Din fericire fiecare ianuarie a fost mai bun ca precedentul.

Inca 5 zile pana la Revelion

In 2016 am avut in ianuarie mai mult decat dublu fata de decembrie, in 2018 am urcat p[ana in martie. Din nefericire anul 2019 a fost mai slab, avand cam 80% din incasarile anului precedent. Oricum nu ma plag, per total a fost super ok, mi-am pastrat clientii din anii precedenti, veniturile s-au mentinut si sper eu sa fac o afacere mai buna in anul care vine.

La numarul de site-uri stam la fel, adic anu am vandut, nu am inchis niciunul. Asadar planul de a reduce numarul de domenii cu 50% ramane valabil. Am insa dubii cu ce domenii nu mai sunt necesare, pentru ca majoritatea au fie venituri foarte mari, fie numele domeniului este super ok. Sa va dau exemple: pai limbagermana.online sau Tulcea.info ar fi doua domenii super tari, zic eu. DA, sunt EMD si e clar ca se intrevad zile mai bune. Nu ca astea de acum nu ar fi ok, dar venitrile lor au scazul la 70% si asta nu ma prea multumeste.

Cel mai bun site a scos 10.000 de euro in doi ani, apoi pe locul doi avem un site cu 2.880 de euro intr-un singur an. Cam mare diferenta, iar ea devine si mai mare pe masura ce site-urile aduc venit mai mic. Locul trei de exemplu a adus anul acesta doar 1734 de euro. Nici macar 150 de euro lunar. Atentie, vorbim de TOP 3 site-uri din portofoliu, nu de o medie a celor 40 de domenii.

Calendar 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.