800 de articole si un nou inceput de an

Uite ca au mai ramas doar 200 de articole de postat pana ajungem la limita celor 1000 pe care voiam sa le facem pana pe 1 martie, am trecut deja la un alt nivel zic eu, sau cel putin asa sper. In perioada ce urmeaza am sa testez noi cautari care sa-mi foloseasca pentru traficul pe site, scopul fiind sa trecem permanent de 1000 de vizitatori unici pe site zilnic. Daca imi reuseste proiectul ma declar multumit, pot sa iau o pauza meritata si sa pun maxim un articol pe saptamana pe site.

Sa scrii articole la minut nu este chiar usor, azi de exemplu nu gaseam niciun subiect mai interesant despre care sa scriu, nu stiu de unde le scornesc unii asa pe nepusa masa. Asadar o sa vad eu cum o scot la capat, as lasa dreptul de editor pentru 100 de articole, mi-ar fi mai usor, dar ma indoiesc ca se baga cineva la munca asta titanica.

Acum ca am scris si articolul asta, nu mai am ce face, trebuie sa indeplinesc planul si sa vad daca am avut dreptate, traficul va fi cel pe care-l estimez eu acum, atunci o sa repet experimentul si pe alte site-uri. Momentan recunosc ca am doar un site cu peste 1000 de articole, nu zic ca nu merge ok, desi iar ma repet – eu coiam una si a iesit cu totul altceva – ma refer la provenienta traficului, dar pana la urma daca ai 1000 de unici pe zi, eu zic ca e ok si asa, decat deloc.

Influencer

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.