A trecut si ianuarie pe langa noi

Parca zboara timpul asta, acum eram la sarbatorile de iarna, iar maine este 1 februarie, apoi vine 8 martie si uite asa trece anul fara ca macar sa prinzi de veste. Sper sa mearga si ultima zi din luna ca restul si sa incepem anul cu un nou record la incasari, ca stiti cum se spune, cum incepi anul asa o sa-ti mearga pana in decembrie! Sau macar asa sper, caci anul trecut a fost mult mai bun ca cel precedent si tot asa! O crestere de 2200 de euro nu-i putin as zice eu, chiar daca pe luna ar veni undeva mai putin de 200 pe luna!

Luna ianuarie a acestui an am intregistrat o crestere cu 100 de euro fata de anul trecut, chiar daca procentual nu a fost ceva extraordinar, eu zic ca e super ok. Mereu ma intreaba cititorii cat pot sa castige cu un blog, iar eu am zis si acum un an, peste 1000 de euro pe luna se poate gastiga garantat, dar poti avea surpriza sa nu scoti nici macar acei 25 de euro pe an necesari pentru a mentine domeniul online! Asadar, totul depinde de cat de mult si bine scrii, cat de bine ai ales nisa si cum ai stiut sa te promovezi.

Traficul poate fi organic sau din Social Media, platit sa nu. Important este sa fie suficient de sustinut acest trafic incat sa poata genera un venit consistent. De fapt cred ca astea sunt lucruri stiute, asa ca nu o sa mai insist asupra lor. Important este sa vedem cum va fi februarie, pentru ca in martie am sa fiu doua saptamani in concediu. Asadar, desi o sa am laptopul la mine, nu stiu cat am sa am timp sa mai scriu.

CopyWriter

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.