Actorul Emil Mitrache sofer la UBER

Banuiesc ca nu vi-l inchipuiati pe Americanu de La Bloc sofer la UBER, dar asa se intampla cand ajungi sarac [ bine, e e actor, nu poate fi sarac cu adevarat ], dar oricum se pare ca venitruile familiei sale au scazut ata de mult, incat s-a angajat pe taxi. Colegul sau s-a pensionat si s-a facut calugar, asa ca de ce sa ne miram ca Americanu a ales taximetria ca sa mai adune ceva bani la bugetul familiei – care printre altele s-a marit [ familia ] cu un nou membru.

Actorul Emil Mitrache sofer la UBER

Articolul chiar daca are un ton mai comic, nu este un pamflet si nici nu cauta sa-l puna pe actorul Emil Mitrache intr-o lumina proasta. In 2019 a incercat sa se faca ghid turistic, ducand prin tara iubitorii de drumetii. Cum evident ca viata de taximetrist nu este tocmai o fericire, nici banii nu sunt pe masura asteptarilor – bine, unii zic ca e super OK – Americanu ar fi trebuit sa stie asta din serial, ca nu prea se vedea pe fata lui Costel ca e chiar miliardar, parca tot mai bine este sa fii ghid. [ La asa o fraza lunga, cred ca nu se mai intelege ce voiam de fapt sa spun! ].

Daca mesria de ghid turistic i-a placut lui Emil Mitrache, se pare ca anul asta s-a dus cu turismul, iar trebuie sa se reorienteze [ reinventeze! ]. Intr-un fel parca povesetea Americanului din serial a trecut in viata reala, din smecher si plin de bani, cu majordom pe Nea Popa, a ajuns vai de el. Uite ca acum nu e chiar vai si amar, dar nici prea roz nu pare viata Americanului!

Americanu sofer la UBER

Actorul Emil Mitrache sofer la UBER

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.