Cine sunt Adriana si Valentin Turcuman

Adriana si Valentin Turcuman sunt castigatorii unei emisuni – Mireasca pentru fiul meu – care azi se ocupa de vlogging. Am mai scris despre ei cu alta ocazie, nici macar nu mai tin minte de ce am facut-o. Azi scriu din nou pentru ca nu am de fapt alt subiect la indemana. De fapt nici nu ma uit la Antena 1, sau ma rog alt numar al trustului de media. Nu mai zic ca la nu stiu care din ele se repeta aceleasi emisinui de acum 20 de ani. BA il dau pe Dan Negru cu vedetele lui care iau plasa, ba pe aia de a iUmor unde de fapt mai mult ii vezi pe Bendeac, Delia si Gheloo decat pe concurenti, mai pe scurt nu ma mira ca Adriana si-a luat premiul prin proces cu antenele.

Cine sunt Adriana si Valentin Turcuman

Toti o critica pe Adriana Turcuman pentru vlogul ei si pentru ca are ceva succes. Eu ii urez numai bine, ca pana la urma nu cere de la mimeni nimic, profita doar de pe urma prezentei ei in emisiune si uite ca face si ceva bani. Bravo ei, daca se poate de ce nu? Mai ales daca cei de la Waw au decis sa scrie despre palaria ei! Iti dai seama pana unde merge foamea de senzational? Pui in titlu ca Adriana Turcuman s-a despartit, dar in text descoperi ca nu de Valentin ci de palaria ei! Pe bune mai oameni buni? Asta e stire?

Uite asa m-am despart si eu de antene, ca sa vezi. DA, nu am vazut nici macar un episod din Mireasa pentru fiul meu, oare am pierdut ceva? Nu sunt nici fan al sotilor Turcuman, nici macar nu am idee daca asta cu internetul e singura lor „afacere”, important este ca au grupul lor de fani, care ii urmaresc. Suficient as zice eu. Restul e can can si nu ajuta nimanui!

Mai interesant mi s-ar parea explicatia celor de la Antena 1 referitor la faptul ca le-au dat premiul celor doi castigatori printr-un proces. Oare ce i-a retinut sa le inmaneze premiul fara atata tam-tam? Sa fi fost o campanie de PR pentru antene, sau pentru Adriana Turcuman? Merita ca pentru 232.650 lei sa te judeci, mai ales ca a existat un contract semnat pe data de 27.02.2017? Doi ani de procese pentru a-ti indeplini obligatiile contractuale? Cheltuieli de judecata de 1.200 de lei, putin as zice eu pentru un avocat, dar se pare ca SC Sinevizyon TV Production SRL are o sumedenie de procese pe rol, in marea lor majoritate pierdute in favoare creditorilor sai.

Adriana si Valentin Turcuman

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.