Cresterea si descresterea lui Alberto Pantic in trending

Probabil ca multi se intrebau cat va tine asa zisul succes a lui Alberto Pantic, aka Abi Talent. Uite ca a trecut valul curiozitatii si de pe locul 1, buzoianul nostru a ajuns deja pe locul sase, fiind depasit pana si de catre Vulpita. In schimb, la intrebarea lui legata de locurile din topuri ale lui Alex Velea, cine crezi ca este azi pe prima pozitie? Ai ghicit, Alex Velea si Jador. Distractiv este ca pustanul din Buzau are doar 5 clipuri urcate pe canalul lui, in timp ce toti aia de care se tot ia, au mii. 

Cresterea si descresterea lui Alberto Pantic in trending

Ca sa-i fie si mai bine lui Alberto Pantic, pe locul doi in trending cine sa fie oare? Lino de Aur cu un Diss pentru Abi. Ca sa vezi, desi baietii aia au facut un clip pe genunchi – bine, nu e clip, e doar o melodie cu o poza, dar NA – sa o faci peste noapte si sa aduni 2 milioane si jumatate de vizualizari, nu e chiar rau. Oricum Alex Velea si Jador au peste opt milioane si jumatate de vizualizari, iar aia e o melodie nu un Diss, unde lumea se uita ca e vorba de scandal.

Cam asta e scurta poveste a ajungerii in trending a lui Abi Talent, dar probabil ca nu se va termina aici, ar trebui sa urmeze Diss-ul lui Velea, apoi clar a lui Abi si tot asa. Parca-i vad ajungand milionari doar din povesti de genul asta. Da, pentru ca daca ai viziualizari, ai si bani pe YouTube. Asa ca cine are noroc sa-si faca rost de vizualizari, face rost si de bani.

Jador

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.