Am instalat Google AMP plugin

Am zis sa vad cum pot sa maresc viteza site-ului meu pe mobil, asa ca am instalat plugin-ul AMP atat de laudat de Google. Am sa fac si o trecere de la HTTP la HTTPS, desi sincer nu cred ca una din astea doua metode ma va ajuta cu ceva. Dupa instalare viteza masurata cu PageSpeed Insights a fost mai mica atat pe desktop cat si pe mobil. Asa ca am renuntat la el, merg pe varianta unui site clasic. Mai ales ca nici nu vreau sa afectez veniturile pe probe facute doar de dragul de a avea o viteza mai buna la test.

Am instalat Google AMP plugin – rezultate

Culmea este ca tema asta e destul de buna, chiar si pe mobil, dar viteza de incarcare este totusi mica pe smartphone. Culmea este ca pe desktop aveam o viteza excelenta, peste 90. Prin urmare asa cum am zis mai sus, am renuntat sa mai fac tot felul de smecherii – as fi mers pe cache totusi, dar asta mai duce si la ceva erori pe care nu mi le doresc, treaba merge oricum binisor, de ce sa fac schimbari doar pentru ca sunt la moda?

Oricum sunt in cautarea de teme care sa arate bine atat pe desktop cat si pe mobil si care sa se incarce repede. Nu am gasit inca ceva multumitor, dar si eu cred ca sunt de fapt prea pretentios. Ma simt putin dezamagit de faptul ca instalarea plugin-ului AMP nu a dat rezultatele la care speram, sau poate ca nu am facut eu exact ceea ce trebuia, desi multe setari nu am vazut in plugin, deci teoretic am facut exact ce trebuia. Mai studiez problema, poate fac modificarile pe un site care acum nu conteaza, deci nu am cum sa pierd trafic.

rezultate AMP

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.