Am schimbat uleiul la Skoda Octavia 2 FL

Desai nu ma asteptam ca din martie si pana acum sa trec de 10.000 de kilometri, asa e viata – a venit Alex acasa si a rezolvat problema cu cei 1500 de km rmasi rezerva pana in martie anul viitor, in doar sapte zile. De voie sau de nevoie am schimbat uleiul si filtrele la Skoda Octavia 2 FL, 1.4 TSI DSG 7, am pus 3,5 litri si am platit echivalentul a 70 de euro, pret in care a intrat si setul de doua stergatoare „all cars” despre care o sa mai scriu, pentru ca desi poate sunt ok, nu sunt eu prea multumit.

Am schimbat uleiul la Skoda Octavia 2 FL

Desi am insistat sa-mi puna ulei Castrol 5W 30, ca mai am un litru de rezerva, astia mi-au pus ELF 5W 30, ca stiu ei mai bine [ cica original ]. Am cerut un litru de rezerva, nu mi-au dat – ca nu trebuie, ca nu papa ulei si ca pana la 150.000 km la bord sa stau linistit. Eu am 106 mii, asadar fie o vand repede in urmatorii ani, desi nu prea stiu cum sa-mi recuperez cei 7.700 de euro investiti in ea.

Care e cel mai bun ulei pentru Skoda Octavia? Pai aici incep discutiile interminabile, ca daca iei Castrol risti sa fie de slaba calitate, fiind cel mai contrafacut ulei de pe piata. Nu stiu cum am eu bafta asta la service sa nu fiu multumit, dar asta e viata – mai acum doua saptamani am schimbat doua becuri, cel de ceata si faza lunga. Cica erau turcesti! Asa o fi, desi acum ca a venit frigul ii mai dau cate una dupa ceafa ca sa se aprinda pozitiile.

schimbat uleiul Skoda Octavia

Am schimbat uleiul la Skoda Octavia 2 FL

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.