Am scos contorul de la Trafic.ro

Am scos contorul de la Trafic.ro pentru ca nu mi-a placut ceva: au scos graficele imediat ce a expirat perioada de proba. Scot baietii aia banii frumosi de la bloguri cu 2 vizitatori pe zi. Nu inteleg proprietarii, pentru ce tin contorul activ. Sa vada lumea ca nu au trafic? Da, inca mai sunt in statistici, asa ca probabil ca voi disparea cand voi avea traficul zero, pentru ca nu mai este codul pe site. OK, stiu ca e mic traficul la mine, nu am nevoie si de confirmare, oricum vad totul in analytics.

Am scos contorul de la Trafic.ro

Nu vreau sa vad ca l-am depasit pe Serban Huidu la trafic, sau pe Ciutacu, eu vreau sa fac cumva sa ajung la 500.000 de unici pe luna. Pana atunci mai este, adica cam de cinci ori trebuie sa maresc traficul pe blog, pana atunci mucles. Interesant la ei este ca nu merg contorizate TLD-uri gen, .info, .club sau .online. Cam aiurea, bine asta daca nu iei in calcul ca merg pe site-uri romanesti – ca si cand nu ai putea avea un site ca al nostru: limbafranceza.online, in limba romana – evident.

Cam asta e, as fi incercat si T5, dar acolo trebuie sa le dau acces la Analytics, ceea ce nu prea am chef. Nu ca am ceva cu chestia asta, dar cine stie ce si unde se ajunge in timp. Asa ca am renuntat sa caut contorizari externe, imi ajung cele de la Google, nu am cu cime sa ma compar, am site-uri mici, mici de tot. Am promis ca scriu articole mai lungi, dar tema asta este neofertanta, ajunge si cat am scris acum. Poate ca daca ajungem sa comentam, o sa mai adaug si alte chestii despre contorizarile traficului.

traffic site

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.