Andrei Terbea si YouTuberii

Cine nu a auzit de Andrei Terbea, romanul care are aproape doua milioane si jumatate de urmaritori. Ce-i drept este pe YouTube din 2013, adica este de ceva timp, plus ca mai are si talent la desen. Spre deosebire de mine, care nici talente mari nu am, nici urmaritori prea multi nu vad sa fac in termenul apropiat. Dar nu despre mine este vorba ci despre Andrei. Va dati seama ca are ceva butoane YouTube la numarul lui de subscriberi. La 100.000 primesti butonul de argint, la 1 milion pe cel de aur, iar daca treci de 10 milioane de urmaritori primesti butonul de diamant. Mai sunt doua nivele, la 50 de milioane si la 100 de milioane.

Andrei Terbea si YouTuberii

Asadar Mihai Dimulescu a primit deja butonul de argint si se indreapta serios spre cel de aur. Andrei Terbea are deja recompensa a doua, dar mai are destul de munca pana la cel de diamant. Ceva bani ies din afacerea asta, nu-i asa? Oricum nu am aflat daca primesti banii la vizualizari sau la actiuni concrete. Stiu ca exista niste chestii care apar ca reclame intr-un video si alea sigur se platesc daca sunt vizionate in totalitate, la chestiile alea mici si enervante, chiar nu stiu cum e.

Nu o sa crezi daca iti zic ca PewDiePie are peste 100 de milioane de abonati si 25 de miliarde de vizualizari. Vise pentru un roman, nu-i asa? Dar nu imposibil, daca ai avea ceva voral de distribuit, asa cum face Andrei Terbea. Doar nu degeaba a fost premiat la Streamy Awards 2019. Eu sincer m-as bucura sa am un canal [ lucrez la asta, mai caut un program de voce si gata! ], la care sa am macar 10.000 de abonati. Nici 100 de mii nu ar strica, asa ca lucrez la idee, cumva ii dau eu de cap. Daca am reusit pe FaceBook, de ce sa nu reusim si pe Youtube?

Andrei Terbea

Andrei Terbea si YouTuberii

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.