Ba, m-am decis sa ma apuc de campanii

Stateam acum si ma gandeam, ba frate – de ce sa nu ma apuc si eu de campanii? Acum sa vad unde sa le fac: pe blog sau pe FaceBook, sau pe YouTube. Bine, mai important este sa-mi fac un tarif, ca restul vine de la sine. Sau sa merg pe barter? Am nevoie de nu stiu ce si pac, le zic alora de vand: nu vrei sa te promovez putin si sa-mi dai chestia aia de care am nevoie? Iti fac imediat ce o primesc un review, o situatie win-win, nu-i asa? Da, pare o idee de luat in calcul.

Ba, m-am decis sa ma apuc de campanii

Iti dai seama ce de vanzari le-as face la stia daca ma apuc de campanii? Pac, scriu saptamanal despre nu stiu ce, pagina 1 pe cautari si in plus mai distribui si pe la 200 de mii de romanasi, mama ce merge asta. Da, intre timp am mai luat pauze, m-am mai gandit si poate ca nu ma bag in chestii din asta, ajung pe urma in gura lumii, sau si mai rau, ma plang ca ma ocolesc sponsorii.

Dar pe de alta parte, imi strica un venit suplimentar? Am vazut pensionarii aia de pe Tik Tok, asta m-a pus pe ganduri. Ai vazut cati urmaritori au? Ce conteaza ca nu zic de bine, orice publicitate e buna, chiar si aia negativa. Sau sa zic ca un mare vlogger si blogger: am pornit intregistrarea acestei inregistrari este o inregistrare. Da, astia sunt juranlisti online, influenceri care vor bani pe campanii? Cum sa zici mai am pornit inregistrarea acesti inregistrari ca sa ramana inregistrata pentru viitor? A, repetitia e mama invatarii, am inteles.

campanie

Ba, m-am decis sa ma apuc de campanii

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.