Bani online in 2023

Vad ca lumea inca mai vrea sa stie daca poti face bani online in 2023, de parca asta ar depinde de an. Evident ca se poate, poti face inclusiv din blogging, daca iti dai putin interesul. cat de multi, depinde de ce subiecte alegi sa apara pe site-ul sau blogul tau, dar ssi de traficul care ajunge pe el. Mai exact desi numarul de cititori conteaza, mai mult este relavnt de unde vin cititorii aceia. DA, se plateste putin din Romania, insa daca ai 10.000 de unici pe zi, reusesti sia sa sa faci peste 1000 de euro pe luna, doar din vizite. Nu e rau deloc zic eu.

Bani online in 2023

In afara de trafic mai poti casiga bani online prin diverse metode, de la vanzari si pana la publicitate [ de obicei un articol descriptiv si un banner pe site pot aduce bani frumosi ], dar iarasi depinde de trafic. Nu tot ce promovezi are si succes, nici macar in Social Media nu merge foarte usor. Am pagini si grupuri incare mi-am pus sperante mari, altele la care nici macar nu ma gandeam au dat rezultate neasteptate.

Poate depinde de intelgenta celui ce se ocupa de facut bani online, poate depinde si de cat investesti ca bani si munca, sau poate tine de noroc. Eu nu zic ca stiu retea, am mers de multe ori dupa instinct, dupa ceea ce imi place, uneori a iesit, alteori nu. Dar sunt multumit de veniturile mele online, platesc impozitele la stat si dorm linistit. Nu fac averi, nu visez la ele, nici nu dau in branci de munca, nici nu stau cu burta la soare  7/7 sau 365 de zile pe an.

Unii tot vorbersc de marketin afiliat, sunt sigur ca merge, dar cred la fel de mult ca e si foarte greu fara multa munca. Nu mi-a mers traba asta nici cand ma ocupa 5 zile pe saptamana, acuma m ramas cu doua conturi pe cele doua platforme romanesti si daca mai pica un comision, e bine venit. Nu mai pun articole sponsorizate, nu vand nimic, pur si simplu scriu pe bloguri si ma las la mana celor de la AdSense. Merge!

Canalul de YouTube: ma gandesc sa deschid unul, am cateva unde ma joc, dar este evident ca e nevoie de mai mult profesionalism, de la scris un script pentru clip si pana la o fimare mai aproape de ceea ce inseamna profesionalism.

Bani online in 2023

Bani online in 2023

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.