Cum stam in 2023

A venit vremea sa facem bilantul site-ului la sase luni, eu zic ca inca stam bine, mai ales ca am trecut de la .com la .ro, decizie grea si car eputea sa ne coste destul de mult in ceea ce priveste traficul. Insa trecerea a fost ok, avem peste 2000 de articole, lumea ne citeste chiar si daca scriem despre zmeura, dar suntem departe de potentialul pe care-l are site-ul. Momentan avem 9 K vizite dincautari – oricum asta e 90% din trafic, pentru ca nu prea distribui si nici nu ne recomanda asa de multe site-uri cu trafic ca sa beneficem de el.

Cum stam in 2023

Site-ul ro.Org.ro este de fapt un tester pentru subiecte, potentialul la ceea ce am scris pana azi fiind de 100 k vizite lunar [ ma rog, la 28 de zile ]. Asta in cazul in care tot ceea ce am scris ar fi in TOP 3 – loc detinut oricum pe suficiente teme ca sa consider site-ul rezonabil. Nu se numara insa printre cele mai „banoase” site-uri ale mele, dar se gaseste in TOP 10 domenii ca rentabilitate.

Partea de gramatica merge si ea bine, dovada ca inca mai sunt persoane care nu stiu cum se scire nu stiu ce cuvant. multi cauta chiar asta, cum se scire corect, incercand si varianta nu-stiu-ce, pe care sincer nu ma duce capul sau nu stiu de unde au gasit-o. Ma rog, asta a fost o divagatie, pentru a completa putin paragraful asta despre limba romana.

Ma mira ca am reusit sa urc suficient de mult siteul „La bani marunti”, nu ma asteptam sa reusesc asa de repede, mai ales ca nisa ar fi trebuit sa fie una financiara, dar a devenit de fapt un site mai mult cu barfe decat cu subiecte financiare.

Ma uit printre cautarile pe site si gasesc o chestie haioasa, verbul vino, in loc de a veni. Bizara mai e si lumea asta in care traim. De multe ori zic ca daca lumea ar fi mai instruita, astia cu bloguri ar trai mai greu.

sfaturi  SEO

Bolguri, SEO si sfaturi pentru începători

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.