Bitcoin a depasit 30.000 de dolari

Nu stiu de ce am mai scris acum cateva zile despre investitia in Bitcoin, daca azi trebuie sa mai scriu despre un nou prag psihologic depasit de BTC in doar o luna. DA, ati auzit bine – un bitcoin costa azi peste 30.000 de dolari! Daca ai fi investit la inceputul lunii decembrie 2000 de dolari in BTC, aveai azi in ianuarie 3.000 in buzunar! Un astfel de profit facut in doar o luna ar face invidios pe oricine. Sincer, ma astept ca bula asta sa se sparga curand, cineva va face cash out in curand si o sa vedem pe multa lume cu buza umflata.

Bitcoin a depasit 30.000 de dolari

Daca te gandesti ca inainte de pandemie ai fi putut cumpara cu 4.000 de dolari un bitcoin, ca acum sa-l vinzi cu 30.000 de dolari, realizezi ca ai pierdut sansa vietii tale de a fi bogat. Acum sa-l aud pe Razvan Balanescu ce mai zice despre investitii! Evident ca ma pot insela, poate ca o sa vedem un Bitcoin la 40.000 de dolari, cine stie. Cand va fi momentul in care BTC se va dezumfla nu poate fi anticipat, dar este evident ca deja castigurile vor fi din ce in ce mai mici, raportat la martie 2020.

Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa investesc macar 1000 de euro in bitcoin in martie, anul trecut. As fi putut sa o fac, dar cine mai spera ca va creste, desi lectia asta e bine de tinut minte. Nu am eu insa nervii asa de tari incat sa risc in timp de pandemie, mai ales ca pentru mine lunile alea de inceput au fost groaznice pe partea de blogging, am trait efectiv din magazinul online, care spre bucuria mea, a crescut binisor in acea perioada.

La ce valoare va ajunge un Bitcoin in 2021? Buna intrebarea, nu-i asa? Eu zic ca cel putin pana in martie va creste, sau daca nu se va vedea capatul pandemiei, cine stie la ce valoarea spectaculoasa o sa vedem un BTC anul asta. Daca investitia in criptomondede se pare ca a fost o afacere buna in ultimul an, nu stiu ce sa zic despre imobiliare, dar depsre asta cred ca va trebui sa discutam intr-un articol separat.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.