Bloguri si bloggeri

Era odata o chestie faina sa scrii despre bloggeri, am mai zis asta de mult, cana am facut ceva verificari cu siteul/blogul meu si m-a vizitat Zoso sa-i sterg poza de la mine – si azi ma intreb ce pusca mea il deranja ca am pus o poza cu el luata culmea, de pe net! Asa-s bloggeri, mai ciufuti! Articolul de fata e de umplutura, evident – scopul fiind sa ajung azi la 900 de articole! Iti dai seama ce perforanta pentru mine, inca 100 si am 1000 de articole pe site/blog! La ce ma ajuta? La numar, evident!

Bloguri si bloggeri

Deci pe vremuri era o moda sa scrii despre alti bloggeri, azi nu te mai ajuta cu nimic. Azi am scris despre Marius Cucu, acum am realizat ca mai scrisesem odata, ca sa vezi cum revine pacatosul la subiect fara ca macar sa stie. Era o chestie legata de o cunostinta de pe SeoPedia, Dragos Bunea. Asadar cam asta-i viata online, mai scrii de unul sau de altul, iti trece vremea. Intrebarea este la ce-ti foloseste? Ok, sa zicem ca atragi trafic de la bloggeri, mai departe?

Daca scoti bani din asa ceva e ok, dar sa scrii despre bloggeri fara niciun castig – in afara evident de a stragne un numar de comentarii si/sau articole pe site/blog, cred ca nu prea merita efortul. in fine, am mai batut putin apa in piua, sa speram ca macar ajung la alea 900 de articole azi [ sau maine, ca si maine e o zi, nu-i asa? Iar ce poti face azi, lasa pe maine! ]. Am ajuns si filozof sau filosof, cum e corect nu mai stiu, dar ce conteaza, imporatnt este ca am ajuns!

bloguri si bloggeri

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.