Bobi Dumitras are o sotie beton

Multi ne-au intrebat dupa ce am lansat primul articol despre Bobi Dumitras daca e insurat si ce varsta are sotia sa. Tot ce pot sa va spun este ca are o nevasta beton, o blonda superba. Acum nu stiu daca numele ei este Talida sau asa o alinta el, ca pana la urma si el se mai semneaza Boby cu Y – desi e clar ca pe un roman nu-l poate chema asa. In primul rand pe americaneste se scrie cu doi B, pentru ca vine de la Robert. Acu sa-l cheme de fapt Robert Dumitras si pe sotie Talida? Mai conteaza cand ea arata asa cum arata?

Bobi Dumitras are o sotie beton

La drept vorbind ar fi trebuit sa pun articolul pe Actori.info, nu stiu de ce aglomerez eu site-ul cu tipi din astia Fara zahar, dar asa sunt eu, vreau sa le dau cititorilor totul mura-n gura. Presa nu a aflat prea multe detalii despre cei doi, nici anul casatoriei, numarul de copii sau greutatea nevesti-sii. Siti ca acum o sa incepeti cu discutii despre cum se scrie corect, nevesti-si sau nevesti-sii, desi este evident ca mereu punem doi i la final.

Cert este ca am aflat data nasterii pentru Bobi Dumitras – colegul lui Bobo Burlăcianu – mai au astia niste nume de iti sta minte-an loc. Amandoi sunt deci din Dorohoi, Bobo e nascut in 1979 pe 1 septembrie. Il pregatea maica-sa pentru inceperea anului scolar, asta-i clar. Asta mai mic, adica Bobi e nascut in 1978 tot la Dorohoi, dat in decembrie, adica acum o luna.

In speranta ca v-am mai lamurit cate ceva despre baietii de la Fara zahar – unii au ajuns si la iUmor – adica Bobi Dumitras – iar altii au inceput proiecte noi. Asa-i la noi, nu poti sa o tii una si bina, mai ales ca melodiile lor sunt cam asemanatoare, zici ca sunt una in continuarea alteia. Dar au haz, au talent si abia astept sa-i vad la un concert live la televizor.

Bobi Dumitraș

Bobi Dumitraș are o soție beton

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.