Tanti Lenuta – bunica lui Mircea Bravo

Am mai scris despre bunica lui Mircea Bravo, dar se pare ca lumea inca mai cauta raspunsuri la intrebarile legate de Tanti Lenuta. Din pacate doamna asta simpatica nu este bunica vloggerului nostru, este insa o persoana care s-a lansat cu mult inaintea lui. Acum ar fi interesant sa aflam cine e bunica adevarata a lui Mircea Bravo, dar pentru asta ar trebui sa-l intrebam pe el. Eu cred ca o sa ne zica la un moment dat si acest secret. Insa pana atunci sa o adoptam pe Tanti Lenuta, e haioasa si are mult talent si haz.

Tanti Lenuta – bunica lui Mircea Bravo

Tanti Lenuta a devenit celebra in clipurile lui Mircea Bravo, dar putini stiu ca ea a debutat cu mult inainte, alaturi de babutele din Chinteni, clipuri ce pot fi vazute inca de prin 2014 pe canalul Look TV. Cel mai vechi clip l-am gasit in 2013, pe vremea cand Mircea Bravo posta primele sale clipiuri – 6 aprilie. Eu zic ca ale bunicii erau mult mai haioase decat filmarile alea pe strada cu care a inceput Mircea.

Mai interesant ar fi sa aflam cine a scris scenariul pentru bunicute, banuiesc ca cei de la Look TV, desi n-ar fi de mirare sa auzi ca si Tanti Lenuta a contribuit cu ceva. Apoi Mircea Bravo a adoptat-o ca bunica, a avut mare succes si proiectul a continuat. Azi Mircea si Lenuta fac un cuplu de succes pe internet – iar daca ne gandim ca pandemia asta o sa ne oblige sa ne mutam pe YouTube daca vrem ceva mai de calitate decat vedem la televizor, sa nu ne mire cand o sa auzim ca Tanti Lenuta a devenit milionara!

Cum a debutat Tanti Lenuta la TV? Maruta i-a facut o vizita in 2017 si asa am vazut si noi gospodaria bunicutei. Faina gospodarie. Pacat ca nu are propriul ei canal, asta spune mult despre oamenii talentati. Va dati seama ce de vizualizari avea daca facea si ea live-uri cum fac influencetitele noastre? Eu zic ca le dadea lectii de departe. Mai vedem ce urmeaza, caci la ai ei peste 70 de ani, Tanti Lenuta nu mai e cum era odata. De la noi primeste nota 10 cu cununita!

Tanti Lenuța

Tanti Lenuța – bunica lui Mircea Bravo

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.