Ce faci in carantina?

Daca ai ghinionul meu sa stai de cateva ori in carantina cate 14 zile, adica arest la domiciliu, ce poti face doua sapatamani ca sa nu incepi sa te urci pe pereti? Uni mai optimisti ar zice sa scrii articole, doar ca nu prea ai dispozitia necesara. Asa ca te uiti sa zicem, la seriale pe Netflix. De ce seriale? Pentru ca te tin acolo cat mai mult timp, eu am vazut daca poti sa crezi, cam 4 sau cinci. Acum de exemplu ma uit la „Supereroi in devenire”, care clar nu este ceea ce ma asteptam. Asa ca am renuntat pe loc, sunt in cautarea altora mai bune.

Ce faci in carantina?

Cand stai in carantina ai sansa sa te remodelezi, daca ai un spirit puternic, daca nu – risti sa intri in depresie. Cazul meu: oras mic, garsoniera mica, frigiderul plin cu tot felul de uscaturi ca sa-mi ajunga 14 zile. Intre timp m-am inscris pe lista de vaccinare, care evident nu ma anunta daca voi fi programat cu adevarat in mileniul asta. Intre timp citesc tot felul de chestii care ma pun pe ganduri: o fi buna vaccinarea asta sau mai mult rau imi va face?

Evident ca voi putea sa circul fara sa mai stau in carantina [ oare? ], dar parca deja dupa 3 stagii si inca doua preconizate – faceti un calcul, 84 de zile de arest la domiciliu, trei luni! – deja simt ca ma infurii. De ce? Pentru ca ghici ce, la o clinica dentara din Bucuresti unde-mi tratez implanturile, ma pun sa fac testul COVID contra cost dupa fiecare etapa de carantina! Are logica? Parca NU.

Vad ca Timisoara este toata in carantina, se pregateste si Bucurestiul, doar ca asta nu e chiar egal cu ce fac eu, adica sa stau inchis in casa, fara nicio sansa sa parasesc garsoniera. Daca raman fara paine, ce fac? A, mananc fara si asta e, oricum ingrasa. Dar daca raman fara mancare de tot, asta o fi ok? Sigur ca da, tot la slabit ajuta! Indiferent de situatie, legea nu specifica cu ce ocazie sa iesi din casa. Poate daca arde, desi nici aici nu este clar daca scapi nepedepsit.

carantina

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.