Ce imprimanta imi recomandati in 2019?

Sincer am obosit sa mai reumplu cartusele cu cerneala, ma gandesc sa renunt la imprimanta mea cu jet de cerneala si sa-mi iau un acu laser, doar ca astea color sunt parca ceva mai scumpe. Mai exact nu am vazut preturi mai mici de 1000 de lei pentru o imprimanta color cu laser, ceea ce sincer mi se pare scump. Nu stiu cat de scumpa iese o pagina, nici cum se consuma tonerul negru – oare merita o astfel de investitie? Am la firma o imprimanta cu laser alb/negru, nici nu mai stiu de cand nu am umplut cu toner cartusul! O folosesc doar pentru contabilitate si pentru oferte trimise clientilor in plic.

Ce imprimanta imi recomandati in 2019?

Am vazut o oferta pentru o imprimanta laser color Samsung SL-C430W/SEE, A4. Pretul este de 1.069 lei fara reducere, azi de exemplu era la reducere cu 903 lei. Ideea este ca poate fi conectata si prin WiFi, ceea ce ma scapa de fire si mai mult, poate fi folosita din orice camera – birou. Ideea este ca ei recomanda 500 de pagini pe luna! Adica un top de hartie, ceea ce sincer parca e cam putin. La review am vazut ca lumea spune ca tonerul tine cam putin, deci o sa trebuiasca sa reumplu destul de des cartusele!

La specificatiile pentru imprimanta laser color Samsung SL-C430W/SEE scrie ca tonerul ma tine cam 1500 de pagini, evident ca nu spune daca la color sau la alb-negru, oricum parca asta era randamentul si la cea de la birou. Pe vremea cand tineam contabilitate la mai multe firme, terminam tonerul la o luna , maxim doua! Si tipaream intr-o veselie, ca sa zic asa. Hai ca m-am dus la producator si am aflat ca la color ai garantate 1000 de pagini, deci rezonabil. Poti pune la o incarcare 150 de coli, iar la iesire poti scoate maxim 50. Deci concluzia este ca pana la urma daca dai de trei-patru ori mai mult pentru varianta color, iar asta nu te incurca, merita.

cartușe cu cerneala

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.