Ce-ti poate aduce un articol bun

Am scris pe 19 august un articol pe unul din site-urile mai „sarace”, adica care desi avea vechime si ceva articole pe el, de ceva vreme nu mai aducea venituri constante. Mirare, am observat imediat o crestere brusca a traficului si a veniturilor [ care fiind din Romania, nu au fost exorbitante! ]. Mai exact de la 30 de vizitatori pe zi, site-ul a urcat brusc la 1200. DA, a fost o chestie de cateva zile si un venit de 2 euro, nu e mult insa arata ca se poate.

Ce-ti poate aduce un articol bun

Culmea este ca pozitionarea articolului nu este una excelenta, a urcat de pe pozitia 26 la publicare – aici intervine chestia aia cu WMT si preia ca Google a unui articol nou [ in cazul in care nu se intampla de la sine! ] – deci a urcat pana pe pozitia 9 -10. Cu toate acestea fiind ceva ce se pare ca lumea a cautat zilele acelea, a adus un trafic enorm comparativ cu ce avea site-ul inainte.

Asadar un articol bun si plasat la momentul oportun iti poate aduce trafic si bani, un articol ever green poate ridica site-ul de la statutul de neprofitabil la profitabil. Mai am un astfel de articol scris tot mai mult in gluma, acum ceva vreme [ peste un an ], iar de atunci aduce vizitatori constant.

Acum am o dilema: sa mai scriu articole pe aceiasi tema si sa pun link catre articolul vechi, sau sa las un singur articol daca tot merge si asa?Grea decizie de luat, pe de o parte ma gandesc sa nu diluez continutul, pe de alta parte poate ca mai multe info despre tema respectiva cu link intern ar spune Google ca articolul merita interes si din partea lui.

Matt Cutts

Ce-ti poate aduce un articol bun

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.