Cei mai bogati bloggeri din Romania

Am zis eu ca e cazul sa scriu un tutorial despre cum sa ajungi bogat din blogging. Am eu recent o gluma legata de familia mea: eu sunt blogger, baiatul gamer si sotia Social Media Marketer. Da maica, suntem toti sa zic asa, online si mai si facem bani din asta. Bine, mai putin baiatul care la 10 ani nu are cum sa castige asa de multi ca Alex pe Twitch.tv. Deci ca sa facem primul pas ar trebui sa definim notiunea de bogat. Oare 1000 de euro/luna o fi insemnand ceva? Dar 3000 e suficient ca sa te declari linistit pe viata?

Cei mai bogati bloggeri din Romania

Prin 2007 scriau cei de la Kanal D ca sunt bloggeri care castiga 5.000 de euro pe luna, sunt mari influenceri si calatoresc mai tot timpul in locuri exotice. Am inteles ca Andreea Raicu a renuntat la televiziune si scrie pe blog. Fosta vedeta tv are si un ghid pentru cei ce vor sa mediteze, mai da sfaturi culinare si/sau de nutritie – eu una nu as merge pe mana bloggerilor cand vine vorba de sanatate – mai pe scurt e una din blogeritele bogate de la noi, sa zicem asa.

Dar cu adevarat bloggeri bogati sunt in alte tari, cea mai tare din pacare pare a fi Arianna Huffington, care castiga nici mai mult, nici mai putin: 2 milioane de dolari pe luna! Da mai, ai citit bine, sunt milioane si sunt dolari si mai mult decat atat, sunt din blogging. Blogul ei are DA 93 si PA 64! Asta pentru cine se pricepe la metrici Moz. Mama ce de manaret, ma gandesc ce trafic are fetita asta si ce hosting. Iar daca eu ma dadeam mare ca la 64 de ani sunt bloggerita, stai sa vezi pe madam Huffington fosta Stasinopoulou. E nascuta in 69, deci mai mare cu cinci ani ca mine, grecoaica naturalizata in SUA.

Deviza ei: esecul nu este opusul succesului, este o piatra peste care treci catre succes. Asa a fost si la mine de fapt, chiar daca inca nu am ajuns la ceea ce cred eu ca se numeste succes. Asadar cu munca si rabdare, esecuri si izbanzi, pana la urma reusim daca ne dorim asta cu ardoare.

Arianna Huffington

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.