Cel mai citit blog din Romania

Tu au vrea sa stii care este cel mai citit blog din Romania? Pai za zicem ca unul de are trafic cam 30 de mii de unici pe zi conform T5, ca la trafic 100% real nu stiu ce sa zic. Adica nu ma prea prind ce cauta lumea la el pe blog, cum ajunge si de ce. Ok, e cunoscut si asta rezolva totul? Pai am auzit eu de altii mai cunoscuti ca el si nu au traficul asta. Mai din Moldova cel mai citit este ala cu 4-MD.info, asta stiu si nu are rost sa mai ma chinui, dar in Romania?

Cel mai citit blog din Romania

Restaurant romanescAsa, dar de Andrei Vulpescu ati auzit? Auziti acum daca nu ati fost atat de cititi incat sa stiti din prima cine-i omul. E unul dintre cei mai cititi bloggeri din Romania, un fel de Guru 2 dupa Zoso! Am inteles ca scrie mult despre mancare, adica retete culinare, asa ca uite ca ma apuc si eu de maine sa scriu o reteta unica. Asta o sa ma fac ape mine sa devin cel mai citit nu-i asa? Pai ce e mult de la 1000 pe zi la 30 de mii? Nu, doar un 3 in loc de 1 si gata [un zero oricum nu se pune] ! Ieri am pus reteta de branza de capra si deja se simte!

Asadar este clar ce scrie acest Andrei Vulpescu, nimic iesit din comun, retete culinare, asa cum facea de exemplu Jamie Oliver, ca nu oi fi eu mai neinspirat ca el. Stiu sa fac omleta din cinci oua de exemplu, cu marar, cabanos si branza de oaie. Asa ca nimeni nu sta in fata mea cand vine vorba de blog si blogging.

Mult sub limita noramala a traficului pe un blog este Radu Dumitru, adica cel cu NWRadu.ro, sunb 10 mii pe zi e traficul site-ului sau, deci asta chiar are doar un zero diferenta fata de mine, asa ca stau linistit. Daca mai aduc aminte si de Cetin, cu un trafic declarat si afisat in T5 de 20.000 de unici pe zi, lista e gata. Dar asta dsepre ce scrie mai? Vrajeli, dar asta e viata, vulpea cand nu ajunge la struguri cica-s amari! Adica mari cu A mare in fata!

Site - trafic - venituri

Cel mai citit blog din Romania

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.