Certificatul al Nascutului Viu pentru toti romanii

Nu stiu cum am asteptat eu articolul cu numarul 1500 ca sa scriu despre cum obtinem Certificatul al Nascutului Viu pentru toti romanii. Adica sa devenim toti fiinte vii suverane, sa nu ne mai supunem statului. Uite ca asta nu se poate, si stii de ce? Pentru ca omul a descoperit statul – asa imperfect cum e el, tocmai pentru ca nu mai voia sa fie singur, sa se apare singur dar sa faca numai ce voia el. Primul pas a fost familia. DA, omul suveran si singur a descoperit ca desi poate avea ce femeie vrea el, tot mai buna e familia. Iar de aici si pana la primul stat nu a trecut mult.

Certificatul al Nascutului Viu pentru toti romanii

Zicam mai sus ca omul a inventat familia, apoi tribul, orasul stat si la final statul asta modern. Inca de la inceput s-au impus niste legi, nescrise mai intai, apoi cele 10 porunci, pana cand am ajuns la constitutie si un sistem legislativ. DA, poate ca azi sistemul nu mai este pe placul majoritatii, nici nu stiu daca mai putem da inapoi. Conform legislatiei internationale, un drept obtinut anterior nu mai poate fi retras. Dar poate fi dat pentru viitor, adica nimeni sa nu-l mai obtina!

Acum sa revenim la fiinta nascuta vie, la certificat si suverani. S-au gasit unii care merg la baza pe ce zice Carta drepturilor omului de la ONU. Uitand ca ONU este o organizatie a statelor, nu a oamenilor luati ca individ. Asa ca daca nu recunosti statul, nu poti veni cu chestii luate de la el. Nu stiu pe ce baza traiesc aia izolatii de prin America, e destul de greu sa gasesti un teren unde sa te asezi si sa refuzi autoritatea statului.

Suveranii astia vor sa-si faca propriile acte de identitate. NU prea merge, pentru ca de ce numai ei? Imi fac si eu propriul meu buletin, nu merge? NU, ca trebuie recunoscut de state, nu doar de al tau – ala unde te-ai nascut. Nici indienii din America nu au libertatea asta, sunt tinuti in reservatii daca vor sa traisca dupa propriile reguli. Nu sunt convins insa ca acolo nu merge politia daca e cazul.

Asa am ajuns azi ca suveranii, cei ce-si spun fiinta nascuta vie, si-au facut propriul lor set de legi – adica au ajuns exact la ceea ce neaga, set de legi universal valabil. Au inventat cuvinte, de exemplu masina nu mai este ceea ce stim noi, este mobil motorizat. Daca ii schimbam numele nu inseamna ca nu poti fi amendat cand conduci chestia aia pe patru roti, fara permis. Doar pentru ca nu recunosti ca e vehicul mototizat cu patru roti, adica exact cum il identifica legislatia, nu scapi de amenda. Sau daca nu ai buletin, gata ai scapat de aplicarea legilor statului in care traiesti.

ființă suverană

Mihai Antonescu la televizor in 2014

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.