Cetin, bataia si parintii

V-am zis probabil deja ca citesc destul de des blogul lui Cetin, nu pentru ca scrie el cine stie ce interesant ci pentru ca sunt meeu in cautare de subiecte, iar eu lenes fiind, le caut in varianta usoara. Asa am dat peste o chestie in care Cetin [ sau Arhi ] se plange ca altii scriu de el [ am vazut ca mai da si el tarcoale pe la mine, dar nu-l vad cu tupeu sa se ia de mine! ]. Ultima isprava este legata de taica-su care o cam babardea pe maica-sa.

Cetin, bataia si parintii

Mai pe scurt, Cetin ne povestea ca taica-su o cam lua la “trei pazesti” – eufemism, desigur  – pana aici nimic deosebit, se intampla in 40% dintre familiile romanesti traditionale, doar ca aia de la vice.com [ mai exact Iulia Roșu ] a preluat ideea si a scris ditamai articolul, care atragea atentia asupra unei idei pusa de Arhi ca postulat: ce vreau să spun este că unele femei își merită bătaia cu vârf și îndesat. Atat poate Cetin al nostru, adeptul babardelii cu scop precis. Adica in mintea lui poti sa-i mai mardesti cate una nevestii, daca o merita [ recte daca nu le duce capul sa se lase scapate de sub “laba” agresorului.

Omul are probleme mai multe, plecand de la partea religioasa si pana la chestia asta legata de femei – nu pun termenul stiintific ca sa nu amplific mai tare problema. Revenind la problema de baza a lui Cetin: traficul. Omul nu e suparat ca e amintit prin articolul celor de la Vice.com, NU – pe el il doare ca aia nu i-au trimis prea mult trafic, in comparatie cu pretenul Zoso. Acu’ sa fim seriosi, si eu sunt cam gelos pe Cetin pentru traficul sau, dar daca am aflat ca manca bataie [ ca nu cred ca taica-su o ardea dupa cefa doar pe maica-sa ], ma declar multumit de umila mea prezenta pe lumea asta.

venituri si trafic site

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.