Cine este Cristian Gava

Azi am aflat ca nu stiu de ce, lumea ar vrea sa stie cine este Cristian Gava, dar eu sincer sa fiu nici nu am auzit de el. Nici nu aveam cum, ca nu apare pe posturile tv la care ma uit eu, asa ca de unde sa stiu cine este si ce vrea el de la viata? Am sapat putin si am inteles ca aparea la Nasul TV, la Mihai Morar in emisiuni. Pai acum se explica de ce nu am auzit de el, pentru ca nu ma uit la Prima TV, de aia. Am zis si eu din burta, ca nici macar nu stiu daca ala e postul unde se difuza emisiunea lui Morar.

Cine este Cristian Gava

Eu destul de des fac experimente, sa vad daca lumea stie cine e cutare sau cutare personalitate, gen Cristian Gava. Apoi ma uit sa vad daca vrea lumea informaii despre el, sap si adaug imediat cam tot ce se stie depsre personajul respectiv. Am mai facut eu proba asta cu un mare om de stat – Doru Dendiu: nu stia nimeni de el si nici nu era interesat. Asa o fi si cu Cristian al nostru, mare analist si om de media.

Cautam poze cu Cristian Gava, n-am prea gasit si prin urmare nu stiu pe care sa o adaug pe site la mine. Oare sa caut pe FaceBook si sa iau de acolo? Ca sa nu gresesc am ales sa fac un print screen de pe YouTube, asa macar stiu ca vorbim despre aceiasi persoana. Acum sa vedem cine mai vrea informatii suplimentare despre domnul din imagine. Probabil ca nimeni, mai adug deci un CV inutil pe site!

Cristian Gava

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.