Cine este Edi Brandabura

Edi Brandabura e nimeni, cam asa as raspunde daca ma intreaba in secunda asta cineva. Nu am auzit de el, nu am auzit de multi influenceri si asta nu inseamna ca ei nu exista, ci pur si simplu nu sunt in raza mea vizuala. Unde s-a nascut Edi Brandabura, cati ani are si cu ce se ocupa? Nu stiu si nici nu am sa cercetez, pentru ca asta ar insemna sa ma apuc sa fac studii despre cei despre care nu am auzit si nici nu prea vreau sa aud. Asta si pentru ca nu sunt consumator de vlogg-uri, dar pustiul asta: Edi Brandabura are un canal de YouTube cu 63.000 de abonati.

Cine este Edi Brandabura

Radem noi aici si mai glumim, dar pustiul asta de doar 19 ani are 63 K urmaritori, deci cineva tot vrea sa vada ce zice. Nu mai zic ca unele clipuri au 826 K vizualizari – a, sunt despre cei de la 5GANG, dar e pe canalul lui, deci merit personal. La o cautare mai atenta se pare ca a mers perfect parodia pe seama celor de la 5GANG, o gramada de pustani au facu sute de mii de vizualizari.

Dar sa lasam asta si sa revenim la un clip personal a lui Edi Brandabura, 8.900 de vizualizari. Oricum sincer sa fiu, o prefer pe Cristina, cred ca am mai multe de invatat, sau dupa caz, de distrat. Si uite asa am mai scris un articol despre influencerii de azi, cei ce le mananca zilele lui Zoso si lui Cetin, care au ei o problema cu cine si cui da bani cand vine vorba de online marketing. Pai daca nimeni nu vrea rezultate in vanzari ci vrea mai mult sa se auda de brandul lor. Iar cei doi influenceri – bloggeri, au bula lor de citotori, cred ca de fapt real traficul e de cel putin 10 ori mai mic – revin aceiasi tipi sa vada comentariile, asta e parerea mea avand in vedere ca nu prea ii gasesc in cautari. Numai eu le fac zilnic 30 de vizite de caciula!

Edi Brandabura

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.