Cine este Ioana Dumitrache

Am scris azi despre Ioana Dumitrache si probabil te intrebi cine este. Pai la prima vedere este o Make-up Artista, adica le da cu vopsele pe fata pe alea de vor sa arate mai bine decat cand se fardeaza singure. De multe ori le iese, alteori nu prea. Nu as fi auzit de ea daca nu pomenea Zoso despre ea. Evident in stilul sau caracteristic – adica porcesc. Asa ca am zis sa o caut pe fata asta, sa vad ce-i poate pielea. Teoretic este una din milioanele de YouTuber-ite de la noi. Sau ma rog, are si un blog.

Cine este Ioana Dumitrache

Ioana Dumitrache are o pagina de FaceBook cu 50.000 de fani – nu e prea mult, daca te gandesti ca am eu una mai mare, tot pe o nisa feminista. Dar ea a absolvit cica in 2015 – adica de curand, University of the Arts London. Pff, e o chestie nu-i asa? Din ce castiga ea bani? Pai teoretic din machiaj, mai ia ceva probabil ca influencer, pe Instagram vad ca o urmaresc peste 80 de mii de persoane, ceea ce nu e chiar rau, dar nici mare influencer nu te poti numi la sub 100 de mii.

Blogul Ioanei Dumitrache vad ca a luat si ceva premii, deci e super ok. Vad ca si scrie destul de amplu despre produsele pe care le promoveaza. Mi se pare ca merita un +1, la capitolul asta. Nu ma pricep eu la ce scrie ea acolo, dar scrie mult. Pe Youtube are peste 25 de mii de urmaritori, cu un total de 1.251.237 de vizionari. Na, nu e tocmai mult, ca eu fac vizualizarile astea pe blog, iar eu nu sunt mare influencer, deci in linii mari fata asta e ok. A, sa nu uit: are si doua clipuri cu peste 100 de mii de viziualizari [ ar vrea Vali Peticu sa ajunga aici cu YouTube-ul sau de doi lei, dar NA – nu-i loc! Asta in ideea ca face un milion de viziualizari pe blog! Pai si nu te prea admira fanii aia sa-ti vada clipurile – pe care le pui si pe blog, deci sanse ar cam fi, daca ar merita! ].

Ioana Dumitrache a slabit 45 de kilograme, ceea ce ne da noua de gandit, cat avointa trebuie sa ai ca sa dai jos aproape cat cantaresc eu acum? Bine, eu sunt o silfida, nu te compari cu mine, dar ea – Ioana – a devenit azi mult mai supla decat in trecut. Cate kilograme are azi Ioana Dumitrache? Nu stiu sa-ti zic decat ca purta la blugi marimea 52. Asta dupa ce a slabit? Habar nu am. Ce greutate are Ioana Dumitrache, ce inaltime sau cat are la bust? Toate astea intr-un alt articol, asta a devenit prea lung, asa ca ne vedem in curand cu noutati despre Ioana.

Ioana Dumitrache a slăbit

Ioana Dumitrache a slăbit, iată cum arata acum

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.