Cine este NwRadu?

Daca esti blogger si nu ai auzit de Radu Dumitru aka nwradu inseamna ca nu esti cu adevarat conectat la online. Deci eu nu sunt, desi auzisem de el – de pe alte bloguri unde dau cu bunghiul sa vad ce mai scrie lumea si sa manglesc stiri. Deci tipul e cu 20 de ani mai tanar ca mine, avantaj el. Are peste 1000 de vizite zilnice, avantaj eu. Pe facebook nu stiu ce sa zic, el are 8k+ urmaritori, eu habar nu am cati am ca am zeci de pagini aiurite, teoretic cu aia de 45 k sunt peste el.

Cine este NwRadu aka Radu Dumitru?

Nu zic ca fac comparatie intre mine si Radu, ca nu am cum, el e blogger eu un neica nimeni. Fac comparatia doar ca sa ma prind ce fac unii si eu nu fac ( inca! ). Asa ca azi am aflat si de Manafu, alt guru al internetului. Oameni adevarati, nu am ce comenta. Atrag trafic, comentarii, ca se pricep. Uite, Petre Dalea e si el blogger carunt, il apreciez pentru ca se zbate [ cum ma zbat si eu ca pestele pe uscat! ]. Din pacate nu prea trece el de 200 de unici pe zi, ca asta e viata de blogger [ trista? ]. Macar el are bani de T5, eu mai zgarcit nu le dau bani ca imi stiu traficul si fara sa ma uit la el.

Da, desi credeam ca am sa scriu de o sa rup gura targului cu articolul de azi scris la 3 dimineata, se pare ca mi-a venit somnul sau mi-am pierdut interesul. Inca un articol de umplutura, fara nimic util in el. Asa-i in tenis oare? Daca eram eu Halep sa vezi ce mai punctam acum, dar asa o sa ma duc eu la nani, ca degeaba m-am trezit cu noaptea in cap!

Eu si cu mine

Cine este NwRadu aka Radu Dumitru?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.