Clienti mai noi si mai vechi

Azi a reaparut un client pe care-l credeam disparut dintre noi, astia d emai suntem in mediul online. Uite ca desi omul ramasese dator la mine cu ceva din urma, a aparut cu o super oferta: servicii la sfert, pe perioada de criza! Da, eu sa prestez si el sa plateasca la sfert. Hai ca am mai dezbatut putin si am ajuns la jumatate, dar ca sa fie si mai ok, hopa mai scade 10 lei, ca 200 e o avere! pe bune mai baieti cucuieti? Asa facem afaceri in ziua de azi, cat mai mocca?

Clienti mai noi si mai vechi pe perioada de criza

Vine omul cu niste texte de nu-ti vine sa carezi, sau ma rog, ce sa crezi? Cand ma uit la ce pret vand aia de la MOZ informatii banale, ma gandesc ca noi am pierdut ceva, de aia ramanem mereu saraci. Asta e, ma opresc aici cu dizertatia, desi eram pornit sa scriu mai mult. Asa ca mai bine sa vedem ce pot face ca sa atrag clienti noi. O varianta ar fi sa ma orientez spre Germania!

De ce Germania? Pai pentru ca acolo sunt multi romani, pentru ca toti cauta un forum de romani in Germania, iar eu am cateva grupuri ce insumeaza cam 150.000 de persoane. Nu o fi tare mult, dar e un punct de plecare pentru acest proiect. Alti clienti potentiali – nu cred ca o sa cconving pe macar 100 de patroni romani din Germania sa-mi dea 50 de euro/luna. Ar fi prea frumos, sa incasezi 5000 de euro lunar ca sa ii promovezi? Mama ce bine ar fi! Dar 10% din astia o fi posibil? Adica macar 500 de euro lunar ar fi un start perfect, zic eu.

Integrarea copiilor romani in Germania ar fi iarasi un subiect cat de cat bun de abordat. Mai ales ca am si ceva legat de lectii de limba germana, unde am reusit sa strang 32.000 de persoane pe grup si 25.000 pe pagina asociata. Nu prea cred ca sunt copii acolo, mai mlult maturi, asa ca e de studiat problema, cine stie ce idei imi mai vin. In afara de a face un site cu lectii de limba germana, am facut deja trei!

Astea ar fi ideile pentru perioada de stat in casa, doar ca am o lene de nu s-a mai vazut, ma scol de dimineata, ma uit la venituri si apoi ma uit la televizor. Ma las si de asta si revin la laptop, mai scriu cateva articole si iar ma plictisesc. Uite asa o sa treaca astea 3 luni de carantina fortata la domiciliu.

Germania

Clienți mai noi și mai vechi pe perioada de criza

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.