Comentez Trending Romania pe YouTube

De cand cu scandalul dintre Alex Velea si Abi am inceput si eu sa ma uit pe Trending pe YouTube. Asa ca am de la inceput o nedumerire: Alex Velea si Jador au cu patru milioane mai multe vizualizari decat are Abi cu Diss-ul sau. Faptul ca primii sunt cu un loc mai sus [ 4 si 5 ] e de inteles, dar cum de sunt asa de aproape? Totusi Velea conduce detasat – bine diss-ul sau din ianuarie a picat destul de mult. Pe prima pozitie este o manea cu Dani Mocanu si Costi [ Ionita ], pe trei este Felicia Donose impreuna cu Grasul XXL, lista continua,

Comentez Trending Romania pe YouTube

Cine nu-si mai aduce aminte de Feli – Felicia Donose – va reamitesc ca ati vazut-o prima data la Vocea Romaniei in echipa lui Marius Moga, dar a trecut imediat la Smiley la Hahaha Production, unde o gasim si acum, iar locul trei in trending zic eu ca e super ok. revin la nedumerirea mea: locul unu are doar 4,7 milioane de vizualizari, Alex Velea se apropie de 14 milioane si Abi a trecut de 9 milioane. Pai pana la urma ce masoara ei? Vizualizarile din ultima zi [ 24 de ore ]?

Pana si prietenul meu Mihai Dimulescu a fost pe primele pozitii cateva zile. Problema mea este acum sa ajung si eu la 10.000 de fani si cam tot atatea vizualizari pe un clip. Am cateva canale, lucrez intens pa productia unor clipuri interesante, ma gandesc chiar sa-mi citesc articolele si sa fac clipuri din ele, ca cine stie, poate merge. Oricum nu visez sa ajung in trending Romania, asta ar fi prea de tot. Dar sa nu zici niciodata, niciodata. Ca nu stii de unde sare iepurele.

Ati auzit de Carmen de la Salciua? Recunosc ca eu Nu auzisem pana azi, cand am descoperit-o pe locul 2 in trending. Dupa Abi Talent azi aud ca exista un compozitor Marius de la Focsani, de Edy Talent auzisem deja, cine stie cate mai sunt de descoperit pe YouTube. Vezi aici locul doi din TOP. Se pare ca rock-ul a apus d emult in Rommaia, manelele si rap-ul sunt azi in voga printre tinerii care fac topurile pe YouTube. Vulpita si Viorel contiua sa tie pe locul 8, cu 850 de mii de vizualizari. Bine ca nu au trecut de milion, dar pana de Revelion cu siguranta ca o sa le iasa. Imi place compozitorul: Florin Peste! Salam sau Pastrama nu sunt pe lista?

Felicia Donose

Felicia Donose – Feli pentru cunoscători și admiratori

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.