Gogu

Cont Revolut blocat

Am scris acum cateva minute despre contul Revolut, apoi am gasit informatia precum ca unii s-au trezit cu contul blocat. Nu ar fi o problema daca povestea nu ar dura destul de mult – unii se plang ca au trecut doua luni si au banii blocati in cont, fara a avea un raspuns rezonabil din partea Revolut. Cel mai des intalnit motiv de blocare a acestor conturi pare a fi folosirea unui card de credit in locul unuia de debit, urmat imediat de transferul banilor in alt cont. In mod cert acest comportament pare dubios, dar nici sa stai cu banii blocati fara a sti ce va urma nu prea e rezonabil.

Cont Revolut blocat – motive

Deci primul motiv pentru care ai putea avea contul Revolut blocat este folosirea unui card de credit pentru transfer intre conturi bancare. Nu zic ca nu pot exista explicatii plauzibile pentru care faci asta, dar uite ca lor nu le prea plac astfel de tranzactii. La fel de cert este si faptul ca romanii folosesc cardurile Revolut ca sa „paseze” banii fara a mai plati comisioane bancare. Practic se incalca conditiile pe care le impun emitentii cardului, deci nici nu te poti mira cand actioneaza in consecinta.

Un alt motiv pentru care te trezesti cu contul Revolut blocat este faptul ca ceri emiterea de noi carduri la intervale scurte de timp. Nu uita ca ai posibilitatea de a avea un card virtual, care expira imediat ce l-au folosit pentru o tranzactie online. Asa ca daca vrei sa aplici cu un card pentru nu stiu ce gratuitati fara sa risti sa te trezesti ca ti-au luat banii dupa expirarea perioadei „trial version”, ai modalitati mai simple si care nu-i pun in garda pe cei de la Revolut.

O alta chestie la care Revolut reactioneaza prin blocarea contului: afaceri pe cont personal [ vrei sa faci asta, fa-ti un cont business si gata! ]. Nu mai zic de faptul ca apare in cont ca folosesti in timp relativ scurt [ ore ] cardul in diverse tari. Pai nu ai cum sa te teleportez, asa ca iarasi tranzactiile pot parea ciudate si te trezesti cu contul blocat. Iar deblocarea pare a fi mai greoaie decat crearea unui cont.

Nu stiu cat de ok ar fi sa primesti banii de la Google AdSense in contul Revolut. Din ce am inteles eu pana acum este faptul ca aceste conturi nu sunt pentru tranzactii prea mari [ sa nu uitam ca transferul de sume mari este supus reglementarilor internationale. Asa ca teoretic ar trebui sa folosesti cardul la cumparaturi nu la afaceri. Adica sa te folosesti de cursul mai atractiv la schimbul valutar, atat. Iar ca idee, la final va reamitesc ca Revolut este in UK de fapt, asa ca acolo se rezolva treburile in mod legal. Dezavantajos pentru noi romanii, dar asta este daca vrei un serviciu ca acesta la mii de kilometri distanta!

Cont Revolut blocat

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.