Conturile Revolut, rusii si Fiscul

Pentru cei care au sau intentioneaza sa-si faca conturi Revolut exista cateva vesti, unele mai bune si altele mai putin bune. Prima este ca fondatorii Revolut sunt rusi, iar cand vine vorba de securitate si rusi, eu am dubii. La fel cum este si cu chinezii, desi evident ca totul este pur subiectiv si fara a putea demonstra ceva vreodata. Poti sia iei teapa de la Revolut? Habar nu am, nu cred ca e riscant dar la si la criptomonede, ce nu e reglementat de niciun stat si nu exista garantii, este cu dus si intors!

Conturile Revolut, rusii si Fiscul

Vestea buna acum: detinatorii de carduri/conturi Revolut pot transfera bani intre ei fara comisioane! Asta da, esti in Germania si vrei sa transmiti familiei bani, o faci cu cardul Revolut, toata lumea multumnita si transferul este instant! Alta viata, nu-i asa? Iar in plus de asta, conturile Revolut nu pot fi „poprite” de Fiscul romanesc – sau de niciunde! Asadar daca ai bani in cont, stai cu ei linistit.

De ce nu poate pune poprire Fiscul pe conturile Revolut – cel putin in acest moment? Pai pentru ca nu este o institutie bancara. Simplu, nu-i asa? Deci daca te plimbi mult si nu ai nevoie de cach in exces, daca vrei sa trimiti bani rapid si fara costuri, iti faci un cont la Revolut, in rest nu ai ce face, mergi pe varianta clasica. Totusi nu ar fi exclus sa vezi ca incep sa infloreasca afacerile si tranzactiile prin Revolut ca cele prin PayPal. Mai putin control de la stat, mai multa libertate de miscare! Da, dar mai putin legal totusi!

Conturi Revolut

Conturile Revolut, rusii si Fiscul

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.