Gogu

Cornel Sabou versus Godina

Cornel Sabou e un jurnalist din Baia Mare, deci e in primul rand Ardelean – apoi evident roman, apoi are el o problema de rezolvat cu politistul Godina. Adica zice Cornel ca l-a prins cu ocaua mica, ca e liberal si nu o zice pe sleau. Nu stiu cat este ce ok ca a pus pe blogul sau – ma rog, ziar online – poza cu discutia privata, parca-l vad pe Marian ca-l da in judecata si are nevoie de un avocat. Zic si eu, nu ii cunosc pe niciunul din ei, asa ca mi-e cam paralel ce va urma, daca am eu subiect de scris.

Cornel Sabou versus Godina

Cercetand eu jurnalisti cazul, aflu ca jurnalistul Cornel Sabou a fost condamnat pentru calomnie, dar uite ca i-au facut dreptate la CEDO, ceea ce e super fain si mai ales super OK! Sincer sa fiu m-a intristat faptul ca jurnalistul a stat inchis 45 de zile, iar despre cazul sau la CEDO se poate discuta separat. Asta pentru ca nu se refera la infractiunea in sine, ci la interzicerea unor drepturi [ in speta a celor parintesti! ].

Acum ca stau de vorba cu Teo imi dau seama ca eu sunt de fapt un nimic, sa nu zic nimeni, nu am vandut ziare, nu am reusit sa fiu nici pe departe ca un Che Guevara local. Nici macar in blogging, dar uite ca azi scriu despre Cornel Sabou, maine despre alt blogger si uite asa mai adun si eu cativa cititori curiosi pe e4RO. Lasa ca nu e rau, cine stie cand prin si eu pestisorul de aur si atunci sa vedem daca-mi mai ajungeti cu prajina la nas.

Cornel Sabou

Cornel Sabou [ sursa foto FaceBook ]

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.