Toti au inceput cu vandutul de ziare

Azi citeam pe blogul lui Andi Moisescu, care printre altele nu mai este actualizat de prin 2016! Asa am aflat ca si el a vandut ziare la inceput, am impresia ca in ’90 era la moda, numai eu am pierdut trenul asta, pentru ca eram ultimul an la facultate. Iar in 92, in decembrie m-am privatizat, am devenit sa zicem asa – pompos – antreprenor. Noroc ca a gasit repede un post de DJ la Unifan Radio. Nici nu am auzit de el, desi eram tot in Bucuresti, ar fi fost interesant sa am un job din asta, cine stie unde ajungeam azi.

Toti au inceput cu vandutul de ziare

Andi Moisescu a fost mai norocos ca mine, in 1991 a descoperit ProFM-ul, desi din datele oficiale rezulta ca a fost infiintat prin 1993. Sa inteleg ca au functionat ca pilot, sau in fine, ce mai conteaza. Ideea este ca Andi a lucrat prin radio o gramada de timp, la fel ca si prietenul Dragos Patraru. Tot in 1991 a ajuns si la TV, pe litoral ce-i drept. Asta e, eu am ajuns la DRTV prin ’92, langa prietenul meu Gornov. Am inteles ca s-a dus, asta e viata, ne ducem pe rand cu totii.

Norocos ca nimeni altul, Andi Moisescu paseste in 1996 la Pro TV si urca pe scara ierarhica de la prezentator, la realizator si mai nou ca producator. Asta iti da o garamada de bani, din cate stiu eu. Carismatic a ajuns in juriul de la Romanii au talent, mie de el imi place cel mai mult. Chiar daca a venit si colegul Florin Calinescu – mereu m-am intrebat daca e ruda cu Puiu! A terminat ca si mine ceva tehnic – matematica, in 1996. Teoretic e mai tanar ca mine [ n. 1972 ], dar a uitat sa ne souna ca e fiu de regizor. Adica nu a nimerit el chiar asa din pru noroc in bransa asta. Ca nu prea merge, stim cu totii asta [ toti care am fost pe la TVR ].

Sotia lui Andi Moisescu este nu mai putin celebra Olivia Steer, fosta prezentatoare TV, nascuta la Oradea in 1975. Cariera ei in presa incepe de timpuriu, ajunge chiar corespondenta la Pro TV international [ ca sa vezi! ]. Dar cei mai multi si-o amintesc pe Olivia Steer de la Dansez pentru tine, unde a fost coprezentatoare alaturi de Stefan Banica Jr. iar apoi devenind mamica a schimbat postul – dar nu si trustul  TV – ajungand sa fie sefa la propria ei emisiune la Acasa TV.

Olivia Steer si Andi

Sotia lui Andi Moisescu

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.