Dragos Patraru are magazin online

Nu stiu cum fac unii de isi deschid magazine online, dar stiu cum face Dragos Patraru. S-a gandit el ca nu face destui bani din televiziune, din Revista Starea Natiei, asa ca ce si-a zis? Un magazin e tot ce-mi lipsea, ca si chelului tichia. Mai nea Dragos, cam scumpa ceasca asta a ta, 65 de lei? Adica nu merge bine cu cotizatiile de 10, 25, 50 si 100 de lei? Nu merge canalul de YouTube asa cum te asteptai? Pai la peste 100 de mii de abonati ar trebui sa iasa ceva bani, avand in vedere ca cel mai vizionat videoclip are peste 58 de mii de vizualizari.

Dragos Patraru are magazin online

Alex si-a facut si el magazin online, a rezistat el cateva luni cu sepci si tricouri dar a zis ca e timpul sa faca un pas inainte, a devenit gamer si s-a inscris pe twitch.tv, deci nu gasise el nisa potrivita pentru magazin, dar Dragos Patraru stie el ce inseamna sa vinzi cesti, nu-i asa? Daca vorbeam de Mircea Bravo intelegeam, asta e un pustan care se joaca pe YouTube, are viziualizari cat nu au mari artisti, deci ar putea sa-si faca si un magazin online. Cu chestii de la bunica, principalul sau actor.

Ce mai vinde Dragos Patraru in magazinul sau? Miere de albine, 25 de lei juma de kil! Intre timp am sortat clipurile sale si minune, unul de acum cinci ani a trecut de milion! Revenind la vanzarile online, mai cercetez putin preturile. Cu 20 de lei poti sa cumperi o carte, nu ar fi scump daca transformi in EURO, ies 4. Mai poti sa cumperi tricouri, dar aici am o retinere, chiar vreau sa pun moaca lui Dragos Patraru pe tricoul meu? Bine, e cu sigla emisiunii Starea Natiei nu cu poza lui, dar e cam tot aia!

Ceasca Dragos Patraru

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.