Cristian Chifoi este milionar

Nu stiu daca stii, dar Cristian Chifoi este milionar, sau poate chiar miliardar, cine stie? A fost chemat chiar si la Antena 1 la emisiunea de dimineata cu Razvan si Dani, am inteles a a deschis si o Academie unde inveti sa fii si tu la randul tau milionar, ca el. Cum zicea un prieten bun al meu, ii dai un ban, dar face! Face spume, ca bani mai greu daca te iei dupa Chifoi. El tot viseaza sa faca 10X, nu e rau dar este la capitolul vise, investesti in crypto si ajungi cel mai bogat om din lume. Nu mai bine te apui tu sa faci niste  bubble waffle, poate ca o sa-ti mearga bine vara asta, sau ma rog, cea viitoare.

Cristian Chifoi este milionar

De unde are Cristian Chifoi bani si cum a ajuns el milionar,nimeni nu stie exact, important este ca omul are bani sa-i intoarca cu lopata. Nu cred asta, dar nici nu am dovezi ca nu este asa. Ce cred eu? Ca ia banuti frumosi de pe YouTube, ca mai pacaleste cativa sa-i dea bani pe cursurile lui unde ce inveti? Hai sa-ti dau un exemplu mai jos, poate te lamuresti.

Am creat un curs despre crypto și unul despre NFT-uri împreună cu unul dintre partenerii mei

Ambele cursuri le poți găsi în Notorius NFT University, iar dacă deții un Notorius Icon, ai acces 100% gratuit la ele

De asemenea, am creat si un server de Discord unde, dacă deții un NFT, poți avea acces la canale speciale unde discutăm despre proiecte asemănătoare cu cel de mai sus.

Adica are o poveste larcimogena, cum el a pierdut nu stiu cate zeci de mii de euro/dolari pentru ca nu facuse cursurile lui, acum ca le are, gata, castiga de 10 ori investitia. Pe bune nene? A, stiu ca te-ai mutat intr-un Penthouse de 1 milion $, evident cu chirie. Uite eu stau intr-o casa de 100.000 de euro, o fi mai bine sau mai rau? Am acces la internet, stau pe prispa casei la umbra si scriu articole contra cost. Asadar ine sta mai bine? Tu u chirie in buricul Bucurestiului, sau eu la tara in aer curat? Buna intrebare, mai greu este raspunsul.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.