Cine este Cristian Chifoi?

Recent am descoperit canalul de YouTube al lui Cristian Chifoi, baiat bun dar cu lipsuri, pentru ca desi pare cinstit, crede ca ce i se intampla lui este relevant in viata tuturor [ antreprenorilor ]. Este un fel de copie mai mica a lui Razvan Balanescu, vorbeste intruna despre cum sa faci bani, cum sa ajungi bogat si chestii din astea. Ideea este ca niciunul dintre ei nu a ajuns la stadiul ala despre care vorbesc, mai revin din cand in cand cu rateuri date in viata personala – afaceri vreau sa zic – si tot asa. Dar se compara mereu cu tipi precum Bezos sau Gates.

Cine este Cristian Chifoi?

Spre deosebire de Razvan, Cristian Chifoi choar a facut o afacere de la zero, una cu waffe, o chestie inteligenta si pe care voia sa o scaleze sub forma de franciza. Nu am auzit sa-i fi reusit, asa ca s-a intors la metoda usoara, YouTube. Nu am sa va dau aici in primul articol biografia lui, anul si data nasterii, inaltimea si nici macar nu o sa va spun cat castiga din YouTube, mai ales ca puteti afla asta de pe SocialBlade.

Vedeti din grafice ca tanarul Cristian Chifoi a avut un varf de vizionari si abonari in decembrie, cand mai toata lumea statea acasa si astepta sarbatorile. Problema lui este ca au scazut dramatic ambele grafice, chiar daca la vizionari mai putin decat la abonari. Va ajunge el la nivelul lui Selly la care viseaza orice youtuber? Ma indoiesc, baiatul ala din Craiova a fost pe val si poate o sa se si mentina o vreme, astia doi au sanse mici sa reuseasca. Dar de crescut vor creste, ceea ce fac merita vazut macar ca idee generala despre cum e la inceput de drum pe YouTube.

Ai ce invata de la Cristian Chifoi? In mare parte nu, este si el tot cu active si pasive, chestii generale pe care le gasesti pe orice canal de educatie financiara. Ii urez succes, poate ca merge si el la Academia lui Selly, cine stie ce mai invata acolo. Daca nimic, macar stie ca a dat un ban unuia mai bun ca el.

Cristian Chifoi

Cine este Cristian Chifoi?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.