Cu ce ma mai ocup in 2020

Toata lumea stie ca scriu articole contra cost, recunosc ca din ce in ce mai putin, nu pentru ca nu am cerere, ci pentru ca mai degraba scriu pentru mine, asa ca am renuntat la nisele pretentioase, ramanand pe lista doar ceea ce pot scrie rapid si fara mare efort. Nu e o lauda, stiu ca ar fi fost mai ok sa ma gandesc si la clientii mei, doar ca pana la urma parca e mai bine sa incasezi lunar niste bani din AdSense decat sa scrii odata pentru un client. Pentru ca printre altele, am ajuns la decizia asta din cauza clientilor care pentru a obtine un pret mai mic, promit colaborari pe zeci de ani, dar se opresc dupa cateva zeci de articole.

Cu ce ma mai ocup in 2020

Ai crede ca poate clientii renunta la scris – colaborarea cu mine – pentru ca sunt nemultumiti. NU, pentru ca revin la diverse intervale de timp, pentru ca se declara NU doar multumiti, dar incantati de modul in care scriu. Asadar strategia lor se rezuma la pret, iar eu prefer sa ma ocup de site-urile mele, sunt aproape 100 [ au fost mai multe, dar am renuntat la diverse site-uri, pentru ca venitul nu era pe masura efortului ].

Momentan am un proiect in dezvoltare care aduce cam 1000 de euro pe luna – da e site in limba romana, nu e blog – e ceva nisat, dar care are potential mult mai mare. Daca zic ca am ajuns la 10.000 de euro de pe urma lui, ai sa intelegi ce vreau sa zic. A durat cam trei ani sa adun banii astia, nu a fost mereu la fel de ok ca acum, dar investitia in timp a meritat.

Ma mai ocup cu gestionarea unor pagini si grupuri pe FaceBook, am strans peste 250.000 de membri si fani, zic eu ca nu e chiar rau ca masa de manevra. Mai vreau sa ajung rapid la 2.000 de articole pe e4RO, iar pe langa asta as mai vrea sa termin ceva proiecte mai vechi: Actori.info fiind unul dintre ele. Iar nu in ultimul rand as vinde DigitalPress.info, ca oricum mai am un site de acelasi tip, WebPress.info, doua e cam mult pentru ce vreau eu sa fac.

Reddit Moldova

Cu ce ma mai ocup in 2020

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.