Cum e cu luatul continutului de pe net

Am tot zis ca nu mai scriu despre Zoso, dar face el ce face si intra in colimator. Ieri scria ca astia de la Reddit iau content [ de obicei poze si clipuri ] si le distribuie. Pai cam asa merge treaba de fapt pe internet. Rare sunt site-urile cu continut 100% personal, de obicei exact alea de care nu-i plac lui nea Zosolino. asa ca am luat si eu de la el 3 – 4 poze si le-am gasit pe la altii. Asadar toti luam content la un anumit nivel de la altii, sa nu ne dam sfinti cand suntem incornorati de-a binelea.

Cum e cu luatul continutului pe net fara citarea sursei

Da, in general e ok sa dai sursa pentru orice, doar ca nu ai sa incepi un articol de stiri in felul asta: am aflat de pe site-ul cutare, care la randul lui a luat stirea de la aia care o primisera de la cutarica. Sau am luat cateva poze de la cutare si cutare, ca mi-au placut, le-am mai aranjat asa ca sa dea bine la mine pe site si acum sa va zic parerea mea. Toti aflam de la televizor ca meciul cutare a fost asa, ca nu stam toti pe arene in toata lumea. La stiri aflam ca nu stiu cine a facut nu stiu ce si gata, care publica primul ala e marele boss.

Cred ca am facut de sute de ori treaba asta: cu ochii la tv am asteptat pana aproape de final si hopa: titlu de prima pagina cu o supozitie care avea sanse 99% sa se intample. DA, am publicat primul stirea ca nu stiu ce s-a intamplat la Maruta, ca a castigat nu stiu cine. Ba am scris primul ca va castiga Iohannis. Asa si? Daca va scriu eu primul despre Star Wars: The Rise of Skywalker, unde sa-l vedeti online, mai si povestesc despre el, se zice ca am continut original? Daca pun poze din film, ce sa zic? Ca le-am luat de pe ecran, ca le-am cautat pe net? Fix fiss [ sau fass ]. Altii copiaza site-ul intreg, asta e viata. Raportezi continutul, il dai in judecata, sau mergi mai departe!

Da chiar asa sa te tot plangi la tot pasul ca nu te platesc, ca nu-ti dau bani sau ca nu stiu cine are succes si nu merita? Na, ca iar m-am luat de Zoso asta, trebuie sa-mi schimb obiceiul asta ca dauneaza!

Continut copiat

Cum e cu luatul conținutului pe net fara citarea sursei

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.